dinsdag 30 november 2010

MNY Lipgloss

First: In de eerste vier(en een halve) levensdagen van mijn blogje zijn er ook vier lezers bijgekomen. Leukleukleuk! Heel erg bedankt voor het volgen van mijn blog, dat waardeer ik echt enorm! ^^

Sinds de komst van MNY in de Etos ben ik behoorlijk enthousiast over dit merk. Als eerste kwam ik erachter dat ik een groot deel van hun nagellakjes erg fijn vind. En de blushes ook!
Niet zo lang geleden was in een kleine shoplog al te zien dat ik twee lipglossjes had gekocht van MNY, na ze allebei een dag te hebben gedragen ben ik er nog twee gaan kopen. Dit zijn ze alle vier:

170, 304A, 373 en 397

Wel een beetje irritant dat alle producten alleen cijfer codes hebben. Ik vind een grappige, mooie of originele naam voor een product super! Maar zelfs onoriginele standaard namen als 'light pink' of 'peach' etc. zijn fijner en makkelijker om over te schrijven dan getallen. Ook beter te onthouden, wat ik zelf wel zo fijn vind als ik een product zoek wat ik op internet heb gezien.


Anyway. Ik vind de lipgloss in flesjes de prettigere variant. Toen ik eerst alleen 170 en 397 had (flesje en tube) viel me op dat die in de tubes erg dik en sticky is. Plakkerig is eigenlijk goed, want dan blijft ie beter zitten. Toch ben ik zelf geen fan van te plakkerige lipgloss.
Een flesje vind ik sowieso een fijnere verpakking, vooral handiger om op te doen. De applicator is vrij standaard maar wel fijn. Ze zijn niet zo heel sticky en blijven toch best goed zitten.

De swatches op m'n hand in daglicht:


En de swatches op m'n lippen:

Wat vinden jullie van MNY? Misschien nog aanraders?

Liefs, Maud

2 reacties:

102914 zei

Ik vind de lipbalms erg fijn :) ook goed te combineren met deze glossjes, experimenteer eens zou ik zeggen! Vind de balms erg fijn als basis omdat ik zelf vaak droge lippen heb en zo blijft het nog net iets langer zitten ook!

xxx

Maud zei

Goeie tip, dankje! ^^ Ik heb ook nog toevallig één lipbalsem van hun liggen :)

Een reactie posten