maandag 27 februari 2012

Winactie: Essence Crazy Good Times False LashesDe eerste winactie op Beauty Before Breakfast dit jaar waarin geen nagellak wordt verloot, dat werd wel tijd! Dit keer zijn het nepwimpers! En best bijzondere vind ik zelf. Twee paar, vrolijk gekleurde wimpers van de Essence Crazy Good Times limited edition!Je kunt kans maken op twee paar nepwimpers, 04 Candyction en 05 Colourbration. De kleuren van de wimpers zijn zeker niet alledaags en draagbaar. Maar daarom vond ik ze zelf juist zo leuk! En voor feestjes en carnaval (hm, net voorbij..) zijn ze wel erg geschikt. 04 Candyction zijn de wat kortere, roze-paars-witte nepwimpers en 05 Colourbration de blauw-groene. Gave kleuren toch?

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Volg Beauty Before Breakfast via Bloglovin' of GFC.
2. Laat bij dit in artikel in een comment duidelijk weten dat je meedoet (en wat je eventueel van de extra kansen hebt gedaan). Zorg er ook voor dat je emailadres in het ervoor bestemde vakje staat (die zie ik alleen).

Om extra kans te maken kun je..
1. Dit artikel liken op Bloglovin'
2. De Facebook pagina van Beauty Before Breakfast liken.
3. Het volgende berichtje (of iets soortgelijks) op Twitter plaatsen: Maak kans op Essence Crazy Good Times nepwimpers op beautybeforebreakfast.nl @BBBbeautyblog http://bit.ly/AaWlKN RT=Lief!

Inwoners van Nederland en Belgiƫ kunnen meedoen aan deze winactie. De winactie zal lopen t/m zaterdag 10 maart. Kort erna zal ik met de winnaar contact opnemen. Veel succes allemaal!


Liefs,
Maud