maandag 20 februari 2012

OPI Holland - Vampsterdam & I Have A Herring ProblemJullie konden in mijn laatste shoplog zien dat ik twee lakjes van de O.P.I. Holland collectie had gekocht. Een collectie die mij best wel aansprak, maar waar ik niet speciaal naar opzoek zou gaan. En toen ik de display onverwacht tegen! Tja, ik kon het niet laten om toch twee lakjes ui te kiezen van deze leuke collectie. Dat werden Vampsterdam en I Have A Herring Problem.

De namen van deze collectie vind ik erg leuk. I Have A Herring Problem vind ik grappig bedacht. Dit lakje had ik wel al gelijk mijn handen, hij ziet er zo apart uit! Vamperstam kocht ik haast voor de naam, maar ook wel omdat ik niet veel van zulke donkerrode nagellak heb.

I Have A Herring Problem is precies wat ik ervan hoopte. Een mooi grijzig blauw kleurtje met heel veel fijne, zilveren glitter erin. Ik ben gek op zulke lakjes, helemaal mijn ding! Hij lakte fijn en dekte na twee laagjes. Deze heb ik nu al vier dagen op mijn nagels, afgezien van een klein beetje tipwear zit 'ie nog perfect.

Vampsterdam is donker aubergine met metallic finish. In het zonlicht verschijnen er ook nog wat glitters in. Door de finish is 'ie nogal streperig. De lak een klein beetje te waterig vind ik, niet heel erg. Maar bij lakjes die na zo'n drie lagen dekken krijg ik dan altijd op de randen van mijn nagels zo'n bobbels.. En bij deze schijnt het lakje daar ook nog steeds iets door.

Zelf vind ik het allebei mooie kleuren. Vampsterdam vind ik een beetje teleurstellend, de kwaliteit is minder dan ik gewend ben van O.P.I. nagellak. I Have Herring Problem bevalt gelukkig wel erg goed! De O.P.I. Holland collectie is al verkrijgbaar in Nederland bij Sephora, de nagellak kost €13,95 per stuk.

Heb jij al lakjes uit de O.P.I. Holland collectie? Of staan er nog van op je wishlist?

Liefs,
Maud