dinsdag 6 december 2011

Swatches: MAX - Plum, Pink, Gun Metal & Broadway BlueIk liet al eens eerder vier lakjes van MAX (Action) zien. Dat waren de basecoat, een rode en twee roze lakjes. Erg basic en standaard. Vorige week vrijdag vond ik vier lakjes in het grabbelbak schap die ik nog niet had. Vier kleuren die wat knallender en donkerder zijn. Die liet ik uiteraard niet daar achter! Vandaag laat ik de swatches zien.

De flesjes van MAX nagellak vind ik niet heel bijzonder. Gewoon, rechthoekig, zwart dopje. Simpel, maar zeker niet verkeerd voor de extreem lage prijs. Ze komen in kartonnetjes, waarop ook de kleur staat.

Plum is ook echt een plum-kleur. Heel donkerrood. Een vampy kleur die ik vooral in deze tijd van het jaar geweldig vind. Deze lakte erg fijn, dekte na één laag en was al haast droog nadat ik de swatch-foto's had gemaakt en het volgende lakje op wou gaan doen. Super dus!

Dat volgende lakje heet simpelweg Pink. Ik vind deze knalkleur zoveel meer dan gewoon 'roze'. Het is een diepe roze kleur met een blauwe ondertoon. En er zit ook nog een prachtige paars-blauwe glans over, zo mooi! Hij lakt best fijn, maar heeft wel 2 à 3 laagjes nodig.

Gun Metal is een donkergrijze metallic lak, met heel wat mooie, piepkleine shimmers erin. Ik had verwacht dat deze na één laagje zou dekken, maar dat was niet zo. Hij dekte pas mooi na twee laagjes. Ook ziet 'ie door de finish iets streperig uit. Zo erg vind ik het niet, vast ook doordat ik de kleur gewoon erg mooi vind.Broadway Blue. Het lakje waarvan maar één foto een beetje lukte, haha! Ik had hoge verwachtingen van dit prachtige blauwe lakje. Wat ziet 'ie er mooi uit in het flesje. En wat valt het dan vies tegen als 'ie niet minstens zo mooi uitvalt op je nagels. Deze lakte niet echt fijn. De lak is wat dun en waterig, hij had drie laagjes nodig om volledig te dekken. Ook is 'ie erg streperig. Wel jammer, ik had echt gehoopt op een schitterend blauw budget-lakje.

De eerste drie lakjes vind ik erg mooi en daar ben ik dan ook erg tevreden over. Mooie kleurtjes, die prettig lakken en snel drogen voor maar €0,45! Er zit 7ml in een flesje, wat niet eens weinig is voor de belachelijk lage prijs.

Liefs,
Maud