dinsdag 22 november 2011

Catrice Welcome to Las Vegas shoplog



Vandaag was het volgens Catrice eindelijk half november en verscheen de Welcome to Las Vegas LE. Ik was best nieuwsgierig naar deze LE. Ik ben helemaal gek op Las Vegas, het zal vast de gekste en meest over-the-top stad zijn waar ik ooit ben geweest. Al die neon-lampjes, gigantische casino-hotels en pracht en praal. Make-up met dit thema vind ik maar al te leuk!



De Duo Lipgloss leek me wel leuk, alleen de kleuren spraken met niet zo aan. Tijdens het swatchen vond ik eigenlijk maar eentje mooie kleuren hebben, Lovely Sinner. De verpakking vind ik trouwens wel erg leuk, met aan elke kant een kleurtje.
Ik was in de winkel nieuwsgierig naar de applicator van de eyeliner. Ik was helemaal niet van plan 'em te kopen. Tot ik zag dat de kleur niet gewoon zwart was (wat ik had verwacht), maar een prachtige donkerbruin met groene gloed en gouden glitter. Toen wou ik deze uiteraard ineens wel hebben.



Lashes For Showdown. Ik ben niet gek op nepwimpers, omdat ik er niet zo handig mee ben. Wat kortere zouden een stuk makkelijker zijn, dus dat wou ik maar wat graag proberen. Ik vind ze ook zo mooi uitzien!



Wanneer ik Shimmering Powder over mijn lichaam gebruik? Nooit. Hoe vaak ik vandaag al naar het verschrikkelijk schattige flesje heb gekeken? Zo ontzettend vaak! Da's ook iets waard toch? Alleen al om de verpakking wou ik deze hebben. Maar wie weet ga ik het nog wel eens gebruiken!



Als laatst de nagellak. Ik kocht drie van de vier. Lovely Sinner, Alluring Night en Drama Queen. Het lichtere lakje leek me niks. Deze donkere en glittery kleurtjes echter wel!

Heb jij de Welcome to Las Vegas LE al gespot? Al iets van gekocht of wil je er iets van hebben?

Liefs,
Maud