donderdag 15 september 2011

GESLOTEN!! Winactie: P2 Pearl Crackling Topcoats!In het artikel van vanochtend konden jullie de nieuwe P2 Pearl Crackling topcoats al zien en in dit artikel kun je kans maken om deze te winnen! Ik kon het natuurlijk niet laten alle drie de kleuren gelijk dubbel te kopen, om iemand van jullie er gelukkig mee te maken.

Je kunt alle drie de nieuwe kleuren winnen: Blue Thunder, Violet Fusion en Red Volcano. Voor de swatches kun je het vorige artikel bekijken. Zelf ben ik erg blij en tevreden met deze aparte crackle lakjes!


Wat moet je doen om mee te doen?
1. Beauty Before Breakfast volgen via GFC of Bloglovin
2. Laat hier een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet!

Voor extra kans kun je:
1. Dit artikel liken op Bloglovin
2. Het volgende berichtje (of iets soortgelijks) tweeten: Win de nieuwe P2 Pearl crackling topcoats op http://beautybeforebreakfast.blogspot.com/ @BBBbeautyblog http://i56.tinypic.com/23hktw3.jpg RT=Lief!
3. Deze winactie vermelden en linken in de sidebar van je blog.
4. Een artikel op je blog schrijven over deze winactie.

In totaal kan je naam vijf keer in de lijst komen te staan. Inwoners van Nederland en BelgiĆ« kunnen meedoen. Deze winactie zal lopen tot zondag 25 september, dan maak ik de winnaar bekend! Ik hoop dat jullie het een leuke winactie vinden en weer massaal meedoen. Succes allemaal!

Liefs,
Maud