donderdag 15 september 2011

P2 Pearl Crackling topcoatsToen ik een tijdje terug in Duitsland weer eens bij een P2 display stond werd ik blij én verdrietig. Ik zag naast de zwarte, zilveren en gouden crackling topcoats drie lege vakjes. Oké, er zijn nieuwe crackling topcoats van P2, helaas zijn ze al allemaal uitverkocht. Vastbesloten keerde ik afgelopen vrijdag terug en wist ik ze alle drie te bemachtigen.Zien ze er niet prachtig uit? Ze heten Pearl Crackling topcoats. Toen ik de kleuren voor het eerst zag staan was ik opslag verliefd. Wauw! Hebben, hebben, hebben!


Blue Thunder, Violet Fusion, Red Volcano

Ik vind crackle lakjes nog steeds leuk, vooral als het gaat om aparte nieuwe kleurtjes natuurlijk. Want ik heb inmiddels al een hele crackle stash, waarin alle standaard kleurtjes wel zitten. Deze vond ik er alle drie wel bijzonder uitzien, niets wat ik al had!

Blue Thunder vind ik er mooi! Dit lichtblauwe crackle lakje zie je goed over zowel zwart als wit. En beide combinaties vind ik mooi! Ook de manier waarop deze 'crackt', heel blij mee!

Violet Fusion is best bijzonder, paars en goud! Ik heb deze over blauw, zwart, wit en roze gedaan. Het verschil tussen op zwart en op wit doet me denken aan dat van vele flakie-lakjes. Mooi! Verder crackt hij goed.

Red Volcano heb ik over wit, zwart, zilver en een paars glitter lakje gedaan. Deze bordeaux rode glitter crackle heeft een roze gloed. Het crackle-effect vind ik wat grof, of ik heb wat dik gelakt, kan ook.

Ik ben fan van de P2 Pearl Crackling topcoats! Ik vind ze zo mooi. Heel leuk dat zo'n budget-merk zulke aparte producten maakt. De prijs van €1,75 maakt het allemaal nog mooier. Helaas is P2 niet in Nederland verkrijgbaar. Ik zelf koop het in Duitsland bij de DM.

Liefs,
Maud