vrijdag 9 september 2011

Mijn eerste make-up: NagellakDit zijn niet mijn allereerste lakjes. Ik weet nog goed dat ik op de basisschool glow-in-the-dark nagellak had. In de jaartjes erna droeg ik wel eens een roze of rood kleurtje van mijn moeder. Rond mijn 14e begon ik pas echt zelf nagellak te kopen. En die heeft Miss hoarder natuurlijk nog!In die tijd was zwart mijn favoriete 'kleur' voor alles. Dus ook mijn nagels! De linkse van Mahattan had ik als eerst, maar niet dit flesje, want daarvan heb ik er heel wat gehad! Ineens verdween Manhattan uit de meeste Kruidvat filialen. Toen heb ik een paar keer de zwarte 60 Seconds van Rimmel gekocht. Ik vond beide fijn, al miste ik Manhattan, dat was iets goedkoper.Ergens midden in mijn tienerjaren besloot ik 'schattig' net als 'duister' leuk te vinden. Het Maybelline Colorama lakje in de kleur Fibrant Fuchsia vond ik geweldig! Naar mijn idee echt een Barbie-kleur. Bij een carnavals winkel kocht ik het andere lakje, eentje met sterretjes erin! Ook hier was ik helemaal gek op. En apetrots als ik was wanneer iemand vroeg 'Heb jij nou sterretjes op je nagels?!' Terwijl ik niet eens kon zeggen ze zelf te hebben gemaakt! Ook deze twee in combinatie heb ik veel gedragen.Twee andere lakjes die ik ineens in mijn bezit wou hebben waren wit en blauw. Ik hoop dat jullie direct al beter lezen dan ik destijds. Want ik had geen witte nagellak gekocht, maar een nagelriem-verzorger. Tof... Toen ik het flesje las na één nagel te 'lakken', begreep ik het alsnog niet! Wat was dit? In elk geval geen mooi wit lakje..
De blauwe van Etos was wel gelijk raak! Ik zag deze blauwe kleur en moest hem hebben. Ik denk dat hiermee wel de liefde voor blauwe lakjes begon, wat nu nog mijn favoriete nagellak kleur is!


Jullie weten vast wel wat zo'n artikel betekent toch? Morgen krijgen jullie mijn huidige nagellak stash te zien! En dat is meer geworden zeg, doe die zes lakjes maar eens keer zeventig.

Welke kleur was jouw eerste nagellak?

Liefs,
Maud