dinsdag 26 juli 2011

Wanted: SPAM!Spam wordt nooit echt gezien als een positief iets. Of dat nou tientallen mails zijn over viagra in je piemel-loze bestaan. Of ineens een hoop links naar blogs in de reacties op je blog! Grmbl..

Zelf heb ik gelukkig weinig last van die laatste! Daarom wil ik dan ook nu mensen de kans geven hun blog of site te spammenHeb jij een blog? Dan is hier je kans om even flink reclame te maken! Vertel als je wilt ook vooral waarover deze gaat, waarom mensen een kijkje moeten komen nemen etc. Gooi het eruit!

Zelf ben ik ook wel benieuwd. Ik weet van veel trouwe volgers wel al dat ze een blog hebben en vele ervan volg ik zelf ook. De laatste tijd zijn mijn volgers aantallen flink gegroeid, ik heb dus het idee dat er vast nog volgers zijn waarvan ik hun blogs nog niet ken. En ik vind het hartstikke leuk om nieuwe blogs te ontdekken.
Vandaag kom ik ook nog terug van vakantie. Moe en gebroken waarschijnlijk, klaar om de jetlag te verslaan. Dat gaat natuurlijk veel beter als ik heel wat blogs heb om door te nemen. Doen dus!!!

Liefs,
Maud