dinsdag 19 juli 2011

Nagellak vergelijking: O.P.I. vs. SinfulColorsIk heb een grote nagellak stash, dus ook redelijk wat lakjes die op elkaar lijken. Soms vind ik ze haast identiek uitzien in de flesjes, dus dan wordt het tijd om te kijken of ze echt hetzelfde zijn! Vandaag gaat het om een nagellak vergelijking tussen Hottie van SinfulColors en Last Friday Night van O.P.I.Hottie van SinfulColors heb ik zelf voor een paar dollar in New York gekocht. Dit merk is ook in België bij de DI te koop, voor €5,95 per lakje. Last Friday Night van O.P.I. kocht ik in Nederland bij de Sephora, voor €11,85In beide flesjes zit 15ml.


Teenage Dream moet dus Last Friday Night zijn!

Beide lakjes dekken zeker niet na één laagje. Ze hebben allebei een vrij dikke jelly structuur. Die van O.P.I. is iets dunner en lakt iets fijner. Maar beide lakken vrij goed.


Twee laagjes.


Drie laagjes.


En vier laagjes!

Beiden lakjes kunnen de vier lagen goed gebruiken, wil je ze tenminste dekkend krijgen. Hottie bouwt iets sneller op en leek eerst meer pigment te hebben dan Last Friday Night. Maar met de vierde laag erop kwam ik tot de conclusie dat de lakjes niet exact hetzelfde zijn.


Het lakje van O.P.I. valt een stuk lichter uit, die van Sinful Colors is veel blauwer. Ik vind het allebei wel mooie en snoezige lakjes. Glitters maken mij altijd vrolijk ^^


SinfulColors Hottie - O.P.I. Last Friday Night

Welke vind jij het mooist?

Liefs,
Maud


PS: Op de foto´s staat inderdaad bij die van OPI Teenage Dream *oeps* dat moet dus Last Friday Night zijn!