dinsdag 10 mei 2011

Shoplogje 09.05.11Gister was weer de eerste schooldag na de vakantie.. die had gelijk te veel tussenuren. Dus tussendoor ging ik even naar de DM vlak over de grens. Ik wou eigenlijk niet al te veel kopen. Er komt namelijk ook nog een behoorlijke New York shoplog aan. Maar toch vind ik het bij elkaar wel weer genoeg voor een shoplogje!


De Essence You Rock collectie viel me een beetje tegen. Wel wist ik al dat ik het lakje Peace, Love & Purple wou hebben. Het zou een dupe kunnen zijn voor Chanel Paradoxal, helaas heb ik die niet om ze te vergelijken.
De lipstain wou ik wel proberen, daar heb ik er toch nog maar één van. Nu twee dan :) dit is Let Me In Rose.Van Catrice nam ik het lakje Sir Yes Sir mee. En nog twee nieuwe lipsticks. Shy Flamingo van de Ultimate Shine lijn en Maroon van de Ultimate Colour lijn. Ik ben er heel benieuwd naar!
Wat eigenlijk ook op deze foto had gemoeten is de Gel eyeliner brush, waar ik al wat goede reviews over had gelezen.
Toen kwam ik nog in een aparte display de Essence Sun Club Bondi Beach collectie tegen! Die had ik nog niet verwacht ^^ Het roze lakje wat ik graag wou zal wel populair zijn geweest, want die was al helemaal uitverkocht. Ook de oogschaduw paletjes waren al weg.
Ik kocht twee lakjes, Splash Refresh en Golden Sands. De Gel eyeliner in Blue, die me echt heel mooi lijkt! De gel eye make-up remover maakte me een beetje nieuwsgierig, en ik had toch nog een nieuwe nodig. Een belofte als '100% Splash-proof' mascara maakt me al helemaal nieuwsgierig!

Van alles zal binnenkort een artikeltje komen!

Liefs,
Maud