woensdag 25 mei 2011

Hello Kitty - Banana Cream nagellakHello Kitty, een schattig poesje wat binnen no time de wereld veroverde. In de Amerikaanse Sephora's is een erg lieve collectie van Hello Kitty te koop. Ik ben niet eens een gigantische fan, maar zelfs ik kon zo'n lief flesje nagellak niet weerstaan!

Eerst was ik wat sceptisch. Ik heb ook wel eens Hello Kitty make-up en nagellak gehad van de H&M, wat ik kwalitatief erg slecht vond. Maar het lijkt erop dat Sephora het beter aanpakte, zoals M.A.C. ook al eens deed. De prijzen liggen dan ook meer in de richting. De lakjes zijn $10 per stuk.Er zijn acht kleurtjes, uiteraard heb ik inmiddels spijt ervan dat ik er maar één heb gekocht. Maar ik heb nu wel mijn eerste en enige écht lichtgele nagellak. En daar ben ik héél blij mee!


Banana Cream is een lief lichtgeel kleurtje, beetje pastel. Met een mooie cream finish. Hij lakte heel fijn en dekte al na twee laagjes, best goed voor zo'n licht kleurtje!

Helaas is die Hello Kitty collectie niet te koop in Nederlandse Sephora's. In die in de VS sowieso, Frankrijk misschien ook? Weet ik niet zeker. Maar wie weet wel op internet te vinden? De lakjes kosten $10/€7 per stuk. Geen kinderachtig prijsje, maar deze vind ik het wel waard!

Liefs,
Maud