woensdag 11 mei 2011

Essence Bondi Beach - Gel eyelinerIn mijn shoplogje van afgelopen maandag zagen jullie al wat dingetjes van de Essence Bondi Beach collectie. Ik heb een tijdje staan twijfelen of ik de Gel eyeliner zou kopen, ik herinnerde me nog al te goed hoe erg de gel eyeliner van het standaard vernieuwde assortiment tegenviel. Toch wou ik het wel een kans geven.


Deze Gel eyeliner was in drie kleuren te koop. Black, Brown en Blue. Ik koos voor Blue.
De kleur vind ik niet helemaal blauw, ik vind het eerder turquoise. Afgezien daarvan vind ik het wel erg mooie kleur. In de winkel wou ik hem even swatchen en toen kwam ik er al achter dat hij heel creamy is.. ik heb haast een heel potje verpest '^^De eyeliner is heel goed gepigmenteerd. Het is echt een knallende kleur! De creamy structuur werkt ook erg fijn, al moet je dus voorzichtig zijn dat je niet te ver het potje in schiet.

Maar goed pigment is voor mij niet altijd genoeg. Zoals vele van jullie weten heb ik zwarte permanente eyeliner. Ook al is die ietsje vager geworden, het blijft heel moeilijk te bedekken. Vaak schijnt het nog onder vele lagen oogschaduw door. M'n waterlijntjes zijn ook vaak wat lastiger, veel oogpotloden, eyeliners enz. geven hierop minder goed af.Mijn eerste indruk was WOW! Hij bedekt moeiteloos mijn permanente eyeliner en glijdt perfect op mijn waterlijntjes, zonder daarna mijn ogen in lopen. Ik ben ontzettend onder de indruk van deze Gel eyeliner.

Hij blijft ook nog eens erg goed zitten. Een aantal uur later zijn alleen de waterlijntjes bij buitenste ooghoeken weer hun normale kleur, zoals altijd. Voor de rest zit hij nog perfect.De conclusie is voorspelbaar: I'm in love! Wat een fijn product is dit. Ik ga zo snel mogelijk kijken of ik nog de zwarte en bruine variant kan scoren! In de hoop dat deze net zo fijn zullen zijn. Voor €2,95 per stuk (en deze fijne ervaring) wil ik ze maar al te graag proberen.

Liefs,
Maud