vrijdag 8 april 2011

Review: Essence Stay With Me lipgloss

In het nieuwe assortiment van Essence is ook een nieuwe lijn lipgloss gekomen. Deze heet Stay With Me. Leuke naam! De verpakking vind ik best leuk.De Stay With Me glossjes zijn er in zeven kleuren. Ik heb de kleuren Candy Bar en Trendsetter. De applicator van deze lipgloss verraste me een beetje.. Zo'n vormpje had ik nog niet in m'n stash!
Het opdoen van de gloss ging best fijn met deze applicator. Hij is super flexibel. Op zich ging het opdoen niet beter of slechter dan met meer 'doorsnee' lipgloss applicators.

Dan nu de swachtes..


Trendsetter (boven) en Candy Bar.

Trendsetter is een magenta roze kleurtje. Candy Bar is een beetje oranje-roze. Op mijn arm lijkt hij erg oranje, maar op m'n lippen meer koraal-achtig.
Er zitten totaal geen glitters in deze lipglossjes (volgens mij geldt dat voor alle van deze lijn). Da's ook wel eens leuk voor de verandering.


'Kale lippen'. Met kleine wondjes op m'n onderlip :(


Candy Bar


Trendsetter

Ik had niet verwacht Candy Bar zo leuk en draagbaar te vinden. Er zit zeker een oranje ondertoon in (wat ik sowieso een leuk lipkleurtje begin te vinden). Maar in het is geen BAM-in-ur-face-oranje.
Trendsetter vind ik ook mooi. Wel erg roze, dat past gewoon niet zo geweldig bij mij. Of ik moet gewoon nog een look vinden waardoor het wel bij me staat.

Wat ik er fijn aan vind is dat je deze lipgloss is dat de kleur intenser wordt als je meer laagjes op doet. Op de foto's heb ik steeds twee op. Met één laagje op waren de kleuren erg subtiel, met meer dan twee werd de kleur steeds feller.
Ze voelen vrij plakkerig op m'n lippen, iets waar ik niet gek op ben. Wel betekend het dat de gloss redelijk blijft zitten. Ze heten dan ook 'Stay With Me Longlasting lipgloss'.. Het is niet heel snel van m'n lippen af, maar het zijn zeker glossjes om wel bij je te hebben om je lippen te kunnen bijwerken.

Deze kosten €1,95 per stuk.

Liefs,
Maud

9 reacties:

Daaanielle ♥ zei

Oeh, ziet er echt leuk uit. De trendsetter is mijn favoriet.
x

Beauty Addict zei

ik heb er gister 2 gekocht maar vind candybar er ook wel erg leuk uitzien!

femketje zei

wauw! mooie kleuren :D

Beautista zei

Ik vind Candy bar super mooi! Hij komt ook echt overeen met jouw eigen lipkleur

Beautyill zei

Trendsetter vind ik persoonlijk erg mooi :D

Sam zei

Ah ik vind het er leuk uit zien! Ik vind het zonde om te kopen omdat ik het weinig gebruik. Mooi vind ik het wel!

Amy-Denise zei

Die onderste ziet er het kopen waard uit!

Marayah zei

Moooi! Ik heb ook eentje maar dan me & my icecream!

Kalypso zei

Die zijn heel mooi en schattig.
Liefs, xxx

Een reactie posten