woensdag 6 april 2011

Dior Addict 'Be Iconic' 773 Rouge Podium

Dior is al jaren één van m'n favoriete high-end merken. Eigenlijk een schande dat ik er nog nooit iets van op m'n blog voorbij heb laten komen. Tot vandaag! Want pas geleden kocht ik eindelijk weer eens make-up ervan. Één lipstick dan.

Deze lipstick is van de nieuwe Addict 'Be Iconic' lijn. De kleur die ik heb gekozen is Rouge Podium, nummer 773. De naam zegt het al, rood dus. Dat is toch wel m'n favoriete lipstick kleur. En ook deze vind ik héél mooi! De lipstick voelt ook prettig op m'n lippen. Helemaal niet hard en ook niet plakkerig.

Ik had hem wel iets lichter verwacht. De swatch op m'n arm is ook een beetje een andere kleur dan op mijn lippen.. Alsnog vind ik de kleur prachtig en ben erg blij met deze lipstick in m'n stash ^^


De lipstick blijft redelijk goed zitten als je niet 'te veel met je mond doet' (dat klinkt ook zo.. tja..) Het komt erop neer dat 'ie goed bleef zitten gedurende de dag, maar na het avondeten zat 'ie niet meer zo mooi.


De lipsticks kosten €28,50 per stuk en zijn er 44 kleuren! De prijs is wel erg aan de hoge kant. Maar dat vond ik deze lipstick wel waard!


Liefs,
Maud

8 reacties:

Pippi zei

Prachtige kleur en ik denk dat deze lipstick heel prettig is in het gebruik. Maar ik vind de prijs behoorlijk hoog- dat zou me toch wel tegenhouden, vrees ik.

Beautista zei

De huls is echt mooi, en de kleur ook!
Al zou de prijs mijzelf ook tegenhouden :O
Maar dat komt omdat ik sowieso bijna nooit lipstick koop

femketje zei

mooie kleur :D

Sam zei

Wat een mooie kleur... :)
Heel warm en 'vol' haha. Me likess!

Anoniem zei

Wat een mooie en warme kleur <3
Liefs, xxx

Carlijn zei

oooh wauw! die is echt heel erg mooi <3

Amy-Denise zei

Ziet er mooi uit, misschien dat ik voor deze wel even wat geld opzij leg.

Shine zei

écht een mooie kleur!

Een reactie posten