maandag 28 maart 2011

TAG: Als ik iets zeg, dan zeg jij..?

Ik heb pasgeleden deze leuke tag gekregen van Laurence van Dresses and Daisies. Neem vooral een ook kijkje op haar leuke blog!


Uitleg: Deze keer antwoordt de getagde persoon niet met zinnen, maar met foto’s. Het is ongelooflijk hoeveel ‘beelden’ kunnen vertellen, soms meer dan woorden. Als ik bijvoorbeeld de zin ‘Als ik warm zeg dan zeg jij:’ geef dan antwoord de getagde met een foto. Deze foto kan bijvoorbeeld een meisje op het strand zijn of een foto waarop een gezin gezellig voor een open haard zit. Het antwoord is bij elke persoon uniek. Je kan mijn gegeven zinnen anders interpreteren dan wat er bedoeld werd, maar dat maakt het net leuk!Als ik warm zeg, zeg jij:

Als ik lekker zeg, zeg jij:

Als ik knap zeg, zeg jij:

Als ik schattig zeg, zeg jij:Als ik leuk zeg, zeg jij:

Als ik favoriet zeg, zeg jij:

Als ik jurk zeg, zeg jij:

Als ik rood zeg, zeg jij:

Als ik mobiel zeg, zeg jij:

Als ik honger zeg, zeg jij:

Als ik saai zeg, zeg jij:

Als ik schitterend zeg, zeg jij:

Als ik bloggen zeg, zeg jij:


Ik vond deze tag super leuk om te doen!

Ik geef 'em door aan:
Amy-Denise, FemkeSamantha en Nyria (klikbare namen - leuke beautyblogs!) En eigenlijk tag ik al m'n volgers en iedereen die hier langs komt en 'em op z'n eigen blog wilt invullen! Ik ben benieuwd naar jullie versies van deze tag :)

Liefs,
Maud

8 reacties:

Beautista zei

Ohh deze is echt super leuk!!!
Terwijl ik aan t kijken was dacht ik, ik hoop dat iedereen hem mag overnemen want deze wil ik zeker doen. Zie ik mijn naam er gewoon bij staan =D thnx!

Maar ik vraag me af wat je met die foto van favoriet bedoeld. En die foto met al die auto's is echt ergg, als je daar tussen staat! Wat je bij honger hebt gezet is echt grappig, maar zo waar =D

Maud zei

@ Samantha, haha graag gedaan! ^^
Dat is m'n favoriete foto, die ik ooit ergens op internet ben tegen gekomen. Ik vind 'em heel gaaf bewerkt en 'magisch' uitzien. Eerst dacht ik 'tandenfee!' maar nu zie ik het als 'lichaam en geest'.
Ja afschuwelijk, stil staan in een auto (vooral zoooo lang!) vind ik vreselijk saai. Haha ja qua eten kan ik nooit de goede keuzes maken :')

femketje zei

yay! dankjewel voor de tag :D hij lijkt me echt super leuk om te doen en ik zal het je laten weten als ik hem ook gedaan heb :D

Liesewiesje zei

Wat een superleuke tag :D

Amy-Denise zei

Wat lief dat je me getagged hebt! Ik ga binnenkort tijd maken om hem te doen.
Dankjewel!

Leuke foto's heb je zelf gekozen.

Anoniem zei

Wat een leuke tag. Een keer wat anders. Leuk hoor. Mooie plaatjes trouwens.
Liefs, xxxx

Sam zei

Leuke tag en antwoorden :D Echt tof om ieders eigen smaak te zien.

Laurence zei

Super dat je mijn tag hebt overgenomen!
Prachtige foto's en super originele antwoorden!
Dankjewel! xx

Groetjes

Een reactie posten