dinsdag 22 maart 2011

How To: Rainbow Sunset nail artKennen jullie dat? Een nail art zien die je helemaal te gek vindt, maar je meteen realiseren dat jou dat nooit zou lukken. Dat heb ik dus heel lang gehad met deze nail art look. Klik hier voor mijn inspiratie, helaas heb ik er geen bron van.. Ik dacht dat dit me nooit zou lukken, tot ik het gister gewoon stapje voor stapje probeerde. Zo moeilijk was het niet eens!
Dit heb ik gebruikt:P2 Spray topcoat, Eyeko Vintage polish, Essence stripers, 'Ebay'/Nail Star stripers en Catrice Up in the Air.


Het is handig als je een paar stripers hebt om de gekleurde lijnen te maken. Ik heb er expres voor gekozen om de basiskleur het bovenste lijntje (bij de nagelriem) te laten zijn. Dat leek me het handigst. Als je basis kleur droog is, is het een kwestie van lijntjes zetten.1. Het onderste streepje deed ik met Eyeko Vintage polish. Dit stukje is goed te doen met een gewoon lakje in plaats van een striper.
2. Een streep met een Essence stripers in de kleur Ocean Breeze.
3. Een streep met een gele Nail Star striper.

De strepen hoeven nu nog niet perfect, er komt toch nog zwart tussen! Houdt er wel rekening mee dat je genoeg plek over laat voor de zwarte lijnen.4. Een streep gezet met de oranje Nail Star striper.
5. En de laatste streep gezet met een Essence in striper in de kleur Pink. Wat een rommelig regenboogje is het nu nog!
6. Nu begint het precieze werk. Zet zwarte strepen tussen de kleuren in. Probeer ze recht en parallel aan elkaar te maken.Met alle zwarte strepen ertussen ziet het er al iets netter uit.
7. Maak nu twee strepen die een beetje schuin lopen, dit zijn de stammen van de palmbomen. Maak ze niet te hoog, anders heb je te weinig ruimte voor de palmbladeren.8. Trek iets van vier of vijf boogjes vanuit de toppen van de 'bomen'. Zet ze niet te dicht bij elkaar.
9. Nu nog een klein beetje piezel-werk, de kleine streepjes aan de boogjes, zo lijken ze net iets meer op palmbomen!
10. En met een topcoat erover ziet het er ineens een stuk mooier en netter uit!Ik ben heel blij met het resultaat! Had niet gedacht dat het zo goed zou lukken. Maar moeilijk was het echt niet. En ik heb het zelfs met mijn linkerhand gedaan, terwijl ik rechtshandig ben. Het duurde wel even, dus als je het gaat maken (ja al is het maar op twee nagels) neem je er lekker de tijd voor! Ik ga deze nail art zeker nog eens maken als het wat meer zomer begint te worden ^^

Wat vinden jullie ervan?

Liefs,
Maud

12 reacties:

Kalypso zei

Wauw, dat is pas leuk. Nu heb ik echt zin in de zomer.
Liefs, xxx

Tessawh zei

zoooooooooo vet xD het ziet er superprofessioneel uit maar is dus echt makkelijk =D

Nicole zei

heel leuk!

Sam zei

Zo dat ziet er geweldig uit meis!

femketje zei

super leuk gedaan :D

lulu zei

Super gaaf! Echt zomers :D
Xx Lulu
www.silentstories.tk

Bianca zei

wow het ziet er echt zo netjes uit! super leuk^^
x

Amy-Denise zei

Wat goed gelukt! Lijkt me fijn om zelf ook eens te proberen.

a1001addictions zei

Wauw wat leuk gedaan!
Ik heb helaas niet zo'n vaste hand dus presteer het waarschijnlijk om dit ook nog te verpesten :(

NeonRocks zei

Wow, wat mooi gelukt zeg!

Laurence zei

Mooooo....
Nu wil ik die IloveBerlin nagellak hebben... D:

Beautyblog Melissa en Dewy zei

Wauw, pretty :D

Een reactie posten