maandag 14 maart 2011

Filmpje: Osis+ Dust It powder 'review'Het lukt me nog steeds niet zo om filmpjes te bewerken. Vandaar dat ik deze dan maar goed genoeg vind zoals 'ie is.. En ik kan er nu bij melden dat mijn haar nog niet is ingezakt, een paar uurtjes later :)
Ik heb de potjes hier besteld, twee dagen later had ik ze in huis!

Liefs,
Maud

9 reacties:

Sam zei

Het gaat niet uit het assortiment!
Een lezeres van Beautylab heeft Schwarzkopf gemaild en die had teruggemaild dat Dust it een goedlopend product was en er geen rede was om het uit het assortiment te halen. :)

Het lijkt me best een fijn product opzich!
Wat groeit jouw haar snel zeg...

Maud zei

@Sam, oh da's fijn! Ik ben inmiddels er wel van onder de indruk. In m'n haar zit nu nog steeds wat volume :D Zou het echt zonde hebben gevonden van een fijn product, want dat is 't zeker!
Jaa dat gaat zoo snel, zo'n 2cm per maand.

Anoniem zei

Heel erg leuk. Wat zonde dat je nu al uitgroei hebt. Vorige week nog geverft? Jouw haar groeit snel. Ik had er nog niet van gehoort. Jammer dat de macro functie er niet op te vinden is.
Liefs, xxx

Laurence zei

Wat een gezellig filmpje!
Zo een 'kom er maar lekker bijzitten, dan slaan we een praatje' filpje. :p

Anoniem zei

Ik ben inmiddels al gewend aan je stem ^^
Misschien wil ik dat spul ook wel, maar ik ben zo lui met mijn haar.. eigenlijk is het altijd hetzelfde! Ik vind het ook maar lastig als het groeit, want dan moet ik weer naar de kapper enzo :P

Peace of Beauty zei

Like it! Zelf zou ik het niet zo snel kopen, ik kan wel redelijk makkelijk volume krijgen. :)

Liesewiesje zei

Klinkt goed, heb het product een tijdje terug gekocht maar nog niet uitgeprobeerd, haha, hopelijk zal ik het binnenkort eens uitproberen :) Enne, heb gehoord van Serena van beautylab dat ze er eerst wat volume mousse van tevoren in doet en dat ze dan Osis er daarna nog bij op doet en dat het dan nog meer volume geeft :) Misschien eens proberen dan? :) Leuk filmpje trouwens! :D

Nina zei

Dit lijkt me best wel fijn, een vriendin van me heeft het en is er helemaal weg van dus ik ga maar eens een keer vragen of ik het mag lenen !

THE POLISH EFFECT zei

Ik word echt vrolijk van je video's, zo ontzettend leuk gedaan. Moest zelfs lachen om het gevloek ;) :P

Een reactie posten