dinsdag 29 maart 2011

Benefit Bella Bamba blush

Afgelopen zaterdag was ik in de Sephora, uiteraard voor de 3 voor €10 actie! Na de chaos bij de Sephora display liep ik langs die van Benefit. Ik hoefde wat ik vast had niet meer, ik wou alleen nog maar deze:

De Benefit Bella Bamba blush toverde fonkeltjes in mijn ogen. De verpakking alleen al! Toen een verkoopster hem op mijn wangen had aangebracht was ik al helemaal verkocht. Ze vertelde me nog over het 3D effect van de blush, deze zou je gezicht ook shapen als je hem op de jukbeenderen aanbrengt. Leuk! Maar dit effect zie ik zelf niet zo goed. Maar misschien ligt dat aan mij..De kleur lijkt vrij donker in het doosje, maar op de huid valt dat reuze mee. Er zit wel heel veel pigment in, dus veel hoef je niet op te doen. Het is een fel roze-perzik kleurtje met een beetje shimmer. Ik vind de kleur mooi en leuk voor de lente.Mijn 'kale' wang (wel met foundation)

En met Bella Bamba erop:Zoals je ziet is de blush vrij subtiel. Ik vind hem erg mooi! Hij geeft een roze kleur, maar de shimmer creëert ook een beetje een highlight. Zou dat dat 3D effect dan zijn?


Eergister snuffelde mijn vriend ineens langs mijn gezicht "wat ruikt je wang lekker!" .."mijn wang?!" Ik veegde met mijn vinger erlangs en rook het! Ik vloog gelijk op be blush af en rook in de verpakking. Stak 'em onder mijn vriends neus "Ruikt m'n wang hiernaar?" Ja! Daar rook mijn wang naar! Het is heerlijke frisse geur. Nu ik de geur ken, viel deze me gister en vandaag gedurende de dag de geur veel meer op. Voor mij echt een leuk extraatje aan zo'n product! Eerst maakte ik me even zorgen, mijn huid is zo gevoelig, zou het wel tegen de parfum kunnen? Maar na een paar dagen hebben mijn wangetjes nergens last van.


Benefit is te koop bij Sephora, de Bella Bamba blush kost €32. Dat is wel erg veel voor een blush! Gelukkig had ik nog 20% korting erop. Maar alsnog, duur! Al vind ik het deze zeker waard. Ik zou 'em zo nog eens kopen voor dat geld.


Wat vinden jullie ervan?


Liefs,
Maud

11 reacties:

a1001addictions zei

Wat een prachtige blush!
Ik snap je volkomen en vind dit ook een zeer mooie blush!
Wauw ik ben er verliefd op, alleen dat prijsje houdt me een klein beetje tegen.

Liesewiesje zei

Echt een mooie blush, het staat je goed! :)

Peace of Beauty zei

Lekker subtiel, daar hou ik wel van!

femketje zei

erg mooi :D

Sanne zei

mooie blush!

Steph zei

De prijs is echt killing, maar de blush is het wel waard. Die verpakking is ook zo mooi!

Kalypso zei

Die is prachtig <3
Liefs, xxx

Sam zei

oeh mooie blush! Lollig van die parfum en dat je vriend dat ook ruikt!

Mitchin zei

Staat je mooi =))
Ik keek zelf vaak richting "Coralista", maar waarom is het zo freakin' duur? o.O

Beautista zei

Een hele mooie kleur, staat je ook heel mooi!
Ik vind het wel erg duur voor een blush, met 20% korting kan het nog. Maar als je er lang mee doet en hij is super fijn dan is hij het zeker wel waard! De verpakking is ook prachtig <3

Lotte zei

Erg mooi! Hij is lekker subtiel..

Een reactie posten