woensdag 23 februari 2011

Nfu Oh 51 - Magic in a Bottle

Vandaag wil ik een favoriete nagellak van me laten zien. Misschien is is het wel nummer één voor mij. Want elke keer als ik langs m'n stash loop, kijk ik naar Nfu Oh 51, die staat daar dan met zijn regenboog aan kleurtjes. Zelfs in het flesje ziet hij er magisch uit.Nfu Oh is het enige merk wat ik het vergeef dat ze hun producten coderen in plaats van namen geven. Dit zijn zulke bijzondere lakjes, ze laten genoeg indruk op me achter om dat cijfer er wel bij te kunnen onthouden.
Het merk is bekend om hun holografische lakjes en hun nagellak met flakies erin. Nummer 51 behoord tot die laatste, de Opal Series.
De basiskleur van dit lakje is paars-blauw. De flakies veranderen van kleur als je ze vanuit een andere hoek bekijkt en zodra je ze in ander licht houdt. Echt een geweldig effect! Nfu Oh 51 heeft een regenboogje aan gekleurde flakies.

Wel zijn de lakjes van de Opal Series behoorlijk sheer. Vaak gebruik ik ze dan ook als topcoat over een kleur die lijkt op de basis van een Nfu Oh lakje. Op deze foto's heb ik gewoon drie dikke lagen ervan op, omdat ik de precieze kleur wou laten zien. Vandaar ook dat hier en daar deukjes erin zitten. Het lakje droogt redelijk langzaam.

Nfu Oh nagellak kun je via internet bestellen. Er zijn een aantal Nederlandse webshops die ze verkopen. Ik heb al mijn Nfu Oh lakjes besteld op Viis.ee. Een webshop uit Estland, hierop zijn ze iets voordeliger dan wat ik kon vinden op Nederlandse webshops. Ook hadden ze destijds een veel uitgebreider assortiment. Ik weet het niet meer precies, maar lang duurde het niet voordat ik ze in huis had.

Liefs,
Maud

8 reacties:

femketje zei

super flaky :D

Sam zei

whieeh wat een mooie lakjes!

Amy-Denise zei

Waauuw, dat is inderdaad een prachtig lakje!

Nail-Gloss zei

Mooi hoor!

Peace of Beauty zei

Welke kleur/nagellak zou je aanraden om er als basis onder te doen?

Kalypso zei

Dat is een heel apart maar mooi lakje. Dat potje is ook heel schattig.
Liefs, xxx

Beautista zei

Ik ben echt verliefd op deze lak!

Maud zei

@Peace of Beauty, ik zelf probeer altijd iets wat zoveel mogelijk lijkt op de paarse basiskleur van de nagellak. Meestal kies ik zelf voor Grape Pop van China Glaze, mooi donker (maar niet té) paars kleurtje (:

Een reactie posten