dinsdag 15 februari 2011

Mee-op-reis: Nagellakremover en brush cleanser

Ik ga vrij regelmatig op vakantie, vaak met het vliegtuig en altijd wil ik alles meenemen! Maar met vloeibare producten heb ik altijd een probleem.. ik kan niet alles in mijn handbagage proppen en er constant over waken, maar ik ben als de dood dat iets in mijn koffer gaat lekken. De twee waar ik het meest huiverig over ben zijn nagellakremover en brush cleanser. Bij beide vertrouw ik er niet op dat het dopje er goed op zal blijven zitten. Als ik één week weg ben, wil ik in die tijd zeker te weten van nagellak switchen. En m'n make-up kwasten wil ik ook kunnen schoonmaken!
Sinds kort heb ik nu voor die twee een oplossing! Het dopje van de MAC brush cleanser vind ik sowieso onhandig, het formaat voor op reis ook. Dus ging ik opzoek naar reisflesjes. Bij de Hema kwam ik een setje van twee reisflesjes tegen voor ongeveer €3.

Één van de twee reisflesjes van het setjes heeft een spray-dopje, wat me ideaal leek voor de brush cleanser. Ook het formaat van dit flesje is veel fijner om mee te nemen. En.....het spray-dopje past perfect op de brush cleanser fles zelf! Dus voor thuis blijft 'ie mooi nog even daarop. Dit werkt een stuk handiger om snel je kwasten schoon te maken dan met het geweldige drup-systeem van MAC zelf.

In dit setje van de Hema zit dus een klein flesje met spray-dopje, een klein flesje met een pomp-dopje en een aantal plastic zakjes.

Dan de nagellakremover. Ik las ergens dat de Kruidvat nagellak remover pads had. Die moest en zou ik proberen!


Dit is het potje, wat ik best schattig uit vind zien ^^


Er zitten twintig pads in


Mijn nagellak zat nog redelijk, maar wel al lelijk genoeg om er echt af te moeten.


Ik besloot eerst gewoon ermee te boenen zolang als ik doe met gewone nagellakremover. Dat was niet genoeg, hiermee moet je echt iets langer over je nagels wrijven.


Zoals hier te zien is werkte inwikkelen en een paar minuten wachten totaal niet!


Maar uiteindelijk heb ik toch alle nagels van één hand kunnen doen met één pad.


Ik vind ze dus echt ideaal! Ze doen hun werk best goed, ze ruiken lekkerder dan gewone nagellakremover en ze zijn ideaal om mee op reis te nemen. Ook zit er geen aceton in, zodat het je nagels en nagelriemen niet uitdroogt. Er zit panthenol in, wat hydraterend werkt voor je nagelriemen. Deze pads zijn bij het Kruidvat te koop voor €1,29.

Liefs,
Maud

8 reacties:

Kimberley zei

Klinkt ideaal :D

Sam zei

Jammer van die nagelpads zeg. Maar het is wel een goede reis-optie ja! Ik heb ze nog in een euroshop gezien voor goedkoper, misschien werken die beter voor mij :)

Zijn jouw nagels eigenlijk vergeeld door nagellak? (Ik bedoel het niet slecht hoor!) :)

Liesewiesje zei

Klinkt goed :D

Beautista zei

Die flesjes zijn heel handig!
En die pads ook =)
x

Mitchin zei

Dank je wel voor de tip! Die flesjes van HEMA zijn ideaal!!! =))) Ik ga ze morgen direct kopen, haha

Stephanie zei

Oo.. goede tip voor de brush cleanser van MAC.. ik vind dat tuutje ook zo irritant werken.
En de pads zijn ideaal! Heb ik ook!

Maud zei

@ Sam, ja en niet zo'n beetje inderdaad! Komt denk ik doordat ik pas een tijdje een basecoat gebruik.

Anoniem zei

Wooh, je nagels zijn wel vergeelt, ookal heb je hele mooie lange nagels. Bedankt voor de review. De MAC brushcleaner is onwijs goed.
Liefs, xxxx

Een reactie posten