vrijdag 25 februari 2011

Essence Whoom Boooom TE - Cream Eyeliner palette Kawoom

Gister kocht ik het cream eyeliner palette van de Whoom Boooom TE van Essence. Sinds de promotiefoto's ben ik hier erg nieuwsgierig naar geweest.
Er zitten vier kleuren in het palet. Een crèmekleurige wit, donkergroen, marine blauw en grijs.Het pigment vind ik zwakjes. Vooral van iets met een creamy substantie had ik meer verwacht. De lichtste kleur heb ik tien keer moeten overdoen om 'm op de foto te krijgen. De andere drie waren wel al na één streep zichtbaar.Na het swatchen viel me de prachtige shimmer en glitter die in de groene kleur zit op. Wauw! Gouden shimmer in een donkere groene kleur, ik vind het erg mooi. Ook zie je dat er in de blauwe ook heel wat shimmer zit, in de grijze ook een beetje. De crème kleur is mat.

De groene en blauwe kleur zijn toch wel mijn favorieten uit dit palette, al had ik dat ook niet anders verwacht. Met die twee wou ik meteen een look maken.Hihi, restjes roze mascara viel me pas op toen ik deze foto groot op m'n schrem zag! Maargoed, de eyeliner.. Ondanks dat het pigment beter had gemogen werken deze eyeliners wel prettig. Het platte eyeliner kwastje wat erbij zit vind ik best fijn. En voor het lieve prijsje van €2,99 vind ik eigenlijk dit hele palette fijn.

Liefs,
Maud

9 reacties:

Sam zei

Hmm dat valt toch een beetje tegen! maarja, 3 euro :)

femketje zei

jammer van de pigmentatie.. wel mooie kleurtjes :)

Kalypso zei

Jammer van de pigmentatie meid. Op de foto ziet het er best wel mooi uit, wel een beetje dik. Maar toch zijn het leuke kleurtjes.
Liefs, xxx

Beautista zei

Voor 3 euro is dit zeker een fijn palette!
De 2 kleuren op de foto zijn mooi en vooral de groene kleur staat echt super mooi bij je ogen!
x

Amy-Denise zei

Ziet er toch wel fijn uit, maar ik denk niet dat ik het ga kopen.

Marjolein zei

Jammer van het pigment, maar wel leuke kleurtjes ga hem denk toch aanschaffen.

Xx

Beauty Addict zei

hm die groene en blauwe zien er zeker goed uit, blijven ze ook goed zitten of verdwijnen ze snel onder je ogen?

Maud zei

@ Beauty Addict, op mijn waterlijntjes is ie er snel af ja. Iets daaronder en boven m'n ogen blijft hij best goed zitten.

Nina zei

Jammer van het pigment, maar deze staat nog steeds op mijn must-have lijstje! Die witte is vast veel handiger dan wit oogpotlood op de waterlijn, dat vind ik altijd zo kruimelig (niet oogpotlood in het algemeen, maar gewoon wit oogpotlood, ik weet niet waarom)
En die kleurtjes zijn ook heel mooi!

Een reactie posten