woensdag 9 februari 2011

Essence Assortiment UpdateHet is geen nieuws meer dat Essence in maart haar standaard assortiment gaat veranderen/uitbreiden. De nieuwe Colour & Go nagellak en de cracking nagellak zijn hier en eigenlijk overal al langs gekomen.


De My Skin lijn (links) en Studio nails (rechts) zeggen mij beide niets. Studio nails klinkt als nepnagels, ik weet niet eens zeker of dat zo is, maar ik heb een hekel aan nepnagels van alle soorten en maten.
De My Skin lijn heeft veel verschillende crèmes, maar het is allemaal bedoeld voor de jonge huid. Nu wil ik mezelf met m'n 21 jaar niet hoogbejaard verklaren, maar ik heb zeker geen tiener/puberhuid meer.

Maar de rest wat op het bovenste plaatje staat maakt me nieuwsgierig en enthousiast! Ik zie (v.l.n.r.): Mini lipgloss setje, 'Stay with me' lipgloss, lipsticks, gel eyeliner, een angled brush, Smokey Eyes mascara, Glam liner (eyeliner?), Colour & Shine oogschaduws, nieuwe Multi Dimension nagellak, nieuwe Colour & Go nagellak en de cracking nagellak.

Ik vond van een aantal producten betere foto's..


Multi Action Smokey Eyes mascara.
Het innovatieve nylon borsteltje zou recht zijn en tegelijk ook gevormd naar de vorm van de wimpers. Emh, ik zie 'em breed uitlopen bij het witte gedeelte, dus dan vind ik 'em gevormd. Maargoed, hij zou bij alle wimpers komen en zo smooth zijn dat je 'em kan blijven aanbrengen zonder spinnenpootjes van je wimpers te maken.Colour & Shine oogschaduw.
Hier komen vijf nieuwe kleuren van. Hierboven zie je 010 Let's do the Moonwalk en 007 Blue Moon.Gel Eyeliner.
Die in vier kleuren verkrijgbaar zal zijn. Hierboven zie je de kleur 03 Berlin Rocks.


Stay With Me lipgloss.
Zou niet plakken maar toch lang blijven zitten. Deze zal in zeven kleuren verkrijgbaar zijn.


Gel eyeliner brush.
Voor mijn gevoel een doodnormale angled brush. Wat dat Catrice gel eyeliner potje erachter doet is me werkelijk een raadsel. Ja ze hebben dezelfde fabrikant, maar toch..


Ik ben nog steeds het meest enthousiast over de nieuwe nagellak. Maar ik ben hierdoor wel heel nieuwsgierig naar die mascara, de gel eyeliners en de lipgloss.

Liefs,
Maud

7 reacties:

Elle zei

Ziet er super uit!
Vooral die gelliners lijken me geweldig

Kalypso zei

Alles ziet er zo goed uit. Ik kan niet wachten.
Liefs, xxx

Sam zei

Ik wil echt wel de gelliners hebben, het kwastje (maar die zit misschien ook in die Whoom Boom collectie) en misschien kijk ik wel even naar de huidproducten =)

Amy-Denise zei

Ik ben heel erg benieuwd naar de gelliners!

Myrte zei

ahahah ja inderdaad catrice potje erachter?? maar ik ben wel heel erg benieuwd naar de geleyeliners zelf!
xx

Stephanie zei

Ben zo nieuwsgierig naar de gelliners en de crackle nagellak.. nouja eigenlijk naar de hele nieuwe collectie.

Beautista zei

Ben wel benieuwd naar alles ! =D
ik heb je getagged!
x

Een reactie posten