zondag 27 februari 2011

Bourjois Healthy Mix Serum foundation review - Video!



Dit is mijn allereerste flimpje ooit. En om eerlijk te zijn, ik schaam me een beetje (beetje heel erg).. Ik ben nog een ontzettende klungel als het aankomt op filmpjes maken. Ik moet echt nog héél veel leren over m'n camera en ik moet een bewerkingsprogramma zien te krijgen en daarmee leren werken. Ik moet een soort set-up zien te maken.. En minder nerveus zijn als ik een filmpje opneem, haha! Als iemand tips heeft hoor ik ze heel erg graag :) Maarre, vonden jullie het toch een beetje leuk?


& 51 lezers!! Dus begin komende week zal m'n winactie verschijnen!


Liefs,
Maud

18 reacties:

Lotte zei

Ik vind je blog GEWELDIG! Serieus, ik kan gewoon niet stoppen met lezen en je lay-out is gewoon super ♥ Ik wacht steeds weer op een nieuwe post en nu ook op een nieuw filmpje!
Liefs, Lotte
http://ponyfire.blogspot.com

Steph zei

Ik vind je echt helemaal niet nerveus overkomen. Je komt juist heel spontaan en leuk over. Gewoon lekker jezelf. Je ziet soms van die mensen die video's opnemen en waarbij je echt het gevoel hebt dat ze 'nep' zijn, zeg maar. Leuk gedaan!

femketje zei

ik vind het een erg leuk en duidelijk filmpje :D super gedaan voor de eerste keer :D

Anoniem zei

Leuk filmpje. Duidelijk en geordend gedaan.
Leuk hoor.
Liefs, xxx

Anoniem zei

Ah je hebt een andere stem dan ik dacht! Maar heel leuk filmpje. HOeveel piercings heb jij?

Maud zei

Dankjulliewel allemaal :D fijn om te horen dat jullie het filmpje leuk vinden!

@ Sam, haha ik heb zo'n hekel aan m'n 'digitale stem', maarja niets aan te doen.. Ik heb 16 piercings, waarvan de meeste in m'n oren zitten :)

Beautista zei

Ik vind je echt grappig, en het filmpje is leuk en goed gedaan, vooral voor de eeste keer!
Toen je de pony naar achteren deed, vond ik het ook mooi staan!
Die beautyblender lijkt me nu wel fijn, had er al veel over gelezen en gehoord. Maar op de een of andere manier hou ik niet zo van sponsjes. Na dit filmpje zit ik wel te denken van hmm misschien is het toch wel fijn!
Je ziet wel een goed verschil tussen voor en na de foundation =)
Zelf heb ik ook ''wallen'' niet van die dikke maar een beetje een andere kleur zoals jij ook hebt, zo irritant vind ik dat!
Als ik vroeg naar school moet zit ik gewoon onderweg te denken, ik moet niet teveel naar beneden kijken, want dan zie je ze nog beter!
En tot nu toe, heb ik echt nog NIETS ontdekt wat het helemaal dekt =(
x

Anoniem zei

Ik heb het filmpje nog niet afgekeken, maar je moet je andere hand erachter houden zodat je HEEL de achtergrond voor de camera blokkeert. Probeer het maar eens ^^

Anoniem zei

Ok, nu heb ik hem afgekeken! Ik vind het heel knap van je dat je zo'n stap hebt gezet, ik wil mezelf niet zo graag op film zien.. ^^'

Wel heel raar, ik volg je al 7/8 jaar op livejournal en waar dan ook, en ik had nog nooit je stem gehoord!!! Heel anders dan ik me voorstelde, maar ik ben niet gewend aan een zachte G, zelfs al woont mijn vriendje in Den Bosch :P
Een tip om je filmpjes te verbeteren, kijk ze even terug, en let niet alleen op hoe je eruit ziet maar ook hoe je klinkt, let op stopwoordjes en bewegingen die je herhaalt. Mijn valt het op dat je vaak een soort "sst"-geluidje maakt, een beetje slurpend, hihi!
Niets slechts mee bedoeld, het is positieve kritiek. Voor je eerste filmpje vond ik deze heel leuk, heb hem zelfs helemaal afgekeken!

Welke kleur heb je trouwens van bourjois? Volgens mij past hij namelijk precies bij je huiskleur! En ik heb zelf thuis vanilla liggen ofzo, maar heb altijd het idee dat ze te donker zijn.. :(

xx

Maud zei

@ Glyn, dankje, ik vind het zelf eigenlijk ook nog maar vreemd en akward.. maar toch wel zo'n toevoeging voor m'n blog dat ik me er overheen probeer te zetten :P
Haha, da's waar inderdaad! Viel me nu pas op, ik wou dat ik er van alles uit had kunnen knippen.. maar dat moet ik nog leren. Thanks voor de tips :)

Ik heb 'em in 52, de lichtste volgens mij. Jaa ik ben echt blij dat ik er eindelijk een heb die mijn m'n huidskleur in de winter past!

Amy-Denise zei

Wat leuk! Heel duidelijk en goed filmpje. Ik wil er wel meer zien :D
Nu ben ik nog meer overtuigd om zelf ook de beautyblender aan te schaffen. En die foundation wil ik ook wel een keer proberen :D

Anoniem zei

Je bent je zelf! Dat vind ik het leukste :)

Anoniem zei

Hmm, ik ga thuis eens even kijken welke kleur ik nou eigenlijk had, en hem dan nog maar eens uitproberen van de week, het is toch vakantie, dus als ik oranje rondloop ziet niemand het :D

hoe heb jij trouwens die irritante rand bovenin van blogger weg gekregen? :O

KimsKie's Nails zei

Hi Maud,

Ik wilde net je filmpje bekijken, maar ik krijg de melding dat ie privé is...

Is het de bedoeling dat ie niet meer te bekijken is? Of is er iets anders aan de hand?

Ik hoor het wel!

Liefs,
Kim

http://kimskienails.blogspot.com

Maud zei

@Kimskie, oeps, nee dat was niet de bedoeling. Maar ik had wel op youtube iets verkeerd ingesteld. Het is nu weer te bekijken als het goed is! :)

KimsKie's Nails zei

Jeej hij doet het!!

Leuk filmpje hoor! En voor de 1e keer heb je er wel een lange van gemaakt! Leuk om ook eens te zien hoe die beautyblender werkt!

Liefs,
Kim

http://kimskienails.blogspot.com

Pauline zei

Superleuk filmpje Maud! <3
Zo'n videoblog is idd echt veel beter dan een voor en na foto:) Je praat en doet echt schattig haha!
(yay ik heb ontdekt dat ik met een e-mailadres wel kan commenten^^)

Unknown zei

hey leuk filmpje hoor!!!
zo te horen woon jij erg dicht bij mij!
Groetjes
Christel

Een reactie posten