zondag 2 januari 2011

Ups & downs van 2010

Ik ben getagged door Mitchin van Tasteless.. met de vraag "What were your ups and downs in 2010", bedankt voor de tag meid! ^^

Ups!

  • Ik ging het huis uit! Dit zou ook een down kunnen zijn want ik mis mijn lieve moeder en hond vaak. Maar ik vind op mezelf wonen te gek! Doen wat ik wil, gaan waar ik wil, eten wat ik wil en veel samen zijn met mijn vriend.
  • Ik heb naast een passie/obsessie voor beauty er ook nog één voor reizen, ik wil heel veel van de wereld zien. Dit jaar ging ik in de krokusvakantie naar Jamaica, in de zomer naar de oostkust van de Verenigde Staten en Canada, deze reis was helemaal het einde! Ik ben in steden als NYC, Washington DC, Philadelphia, Toronto en Miami geweest. En bij natuurschoon als de Niagara falls en de Everglades. In de herfstvakantie naar Helsinki! Tussendoor was ik nog veel in onze buurlanden. Mijn wensen op het gebied van reizen zijn helemaal uitgekomen in 2010.
  • Ik haalde in mijn eerste collegejaar mijn propedeuse! Dit is een soort certificaat wat aangeeft dat je al je studiepunten hebt behaald, het is ook een geldige toelating tot universitaire opleidingen.
  • Ik liet drie nieuwe tattoo's zetten waar ik erg blij mee ben.
  • Ik ontdekte de beautywereld op internet! Ik ontdekte methodes als Konad en water marbling, merken als China Glaze, Orly en Nfu Oh. Mijn obsessie kreeg nieuw leven ingeblazen!
  • Ik begon deze blog ^^
Downs..
  • Het is heel even uitgeweest tussen mij en mijn vriend. Dat waren twee rotte weken. Gelukkig was dat in het begin van het jaar en is nu alles allang weer goed!
  • Ik heb mijn opleiding bijna verpest voor het eind van afgelopen collegejaar, dat heb ik nog weten in te halen. Maar stiekem ben ik nu in de tweede weer begonnen met 'flierefluiten' en lig ik niet op schema.
Die downs vielen eigenlijk nog best mee. Er waren zeker vervelende momenten in 2010, al waren dat vooral kleine dingetjes. Over het algemeen vond ik 2010 een fijn jaar. Hopen dat 2011 minstens net zo fijn wordt!
Nu zou ik eigenlijk ook mensen moeten taggen, maar ik moet zo even snel de deur uit en wil dit nu toch echt online zetten, dus tag ik iedereen die deze leuke tag maar wil overnemen!

Liefs,
Maud

6 reacties:

Kalypso zei

Wooh, jij bent al bijna overal geweest. Super leuk.
Liefs, xxx

Amy-Denise zei

Waw, jij hebt al veel mooie plaatsen gezien!
Ik had hetzelfde voor met mijn vriend, ook in het begin van 2010, dat is nu ook allemaal weer goedgekomen. :D

Mitchin zei

Ik ben benieuwd naar de tatoo's ^^

Maud zei

@ Amy, ah gelukkig :D

@ Mitchin, misschien maak ik binnenkort es een post waarin ik ze show ^^

Lisanne zei

wauw, je hebt idd veel plaatsen gezien.
en wat heb je een leuke blognaam! «3

Maud zei

Best wel jaa ^^
Dankjee!

Een reactie posten