zondag 9 januari 2011

O.P.I. & Katy Perry collectie

Gister stond tot mijn verbazing de O.P.I. Katy Perry collectie al in de Sephora, dat had ik niet verwacht! De mooie lakjes stonden te fonkelen in een aparte display. De kleurtjes vond ik stuk voor stuk prachtig. Maar door de O.P.I. prijsjes heb ik er maar twee meegenomen.

The One That Got Away en Not Like the Movies

De collectie bestond uit vijf lakjes. Nog een roze en een blauwe glitter en de zwarte 'crack' topcoat. Ze kosten normaal €13,95 per stuk, maar er is nu 15% korting op! Zo waren ze dus per stuk €11,85.

The One That Got Away:Detail:

The One That Got Away is een diepe fuchsia, met roze shimmer/glitter erin. Ik vind het een onwijs mooi kleurtje! Ik had hem heel sheer verwacht, maar hij dekte in twee laagjes en lakte fijn :)

Not Like the Movies:Detail:


Not Like the Movies heeft een zilvere basis en een hele berg glitter! In helder licht wordt hij groenig (2e foto), in donkerder licht een beetje paars/lila (pink op de 2e foto en als je goed kijkt op de detail foto). Hij dekte na drie laagjes en lakte ook prettig. Dit vind ik ook een erg apart lakje, ik had nog niets wat erop lijkt. Wel jammer dat ik hem er nu weer af kan gaan halen, want ik heb net al drie nagels verpest door m'n telefoon in m'n tasje te zoeken haha '^^

Liefs,
Maud

8 reacties:

Sam zei

Wat een mooie aparte lakjes zeg!

Nina zei

Ik vind dit echt prachtige kleurtjes, ik wil die hele collectie wel! Vooral de roze zou ik misschien wel willen kopen, want Koh heeft al zo'n zilveren in de collectie, en die is niet limited dus kan ik die altijd nog kopen. Hoe was die blauwe eigenlijk in real life? Mooi? Daar ben ik echt heel benieuwd naar !

Maud zei

@ Nina, ja dat wou ik ook het liefst eigenlijk! Die van KoH heb ik ook, maar daar zit totaal geen glitter in, hierin heel veel ^^
Ik vond de blauwe (Last Friday Night) niet zo geweldig naar mijn smaak. Ik vond de kleur blauw niet zo mooi, ook de kleurtjes glitter erin niet zo.

Nina zei

Ah okee, dus dit is toch een onvervangbare musthave haha. Hmm, ik begin wel vast met sparen. Gelukkig is Last Friday Night dan niet zo mooi, dat scheelt alweer heel veel geld haha.
En ik heb je getagd !

Beautyblog Melissa en Dewy zei

Wat 'n mooie kleurtjes! Vooral de zilveren erg mooi! En.. Ja, die roze is ook wel mooi. ^^

Amy-Denise zei

Heel mooi!
Ik heb ze zelf nog nergens gezien.

CHAMA zei

ja deze lakjes wil ik ook!! Maar ik ben laats nogbij de sephora geweest maar ik zag ze niet..

xx

Kalypso zei

Die roze is zo vet. Jammer dat dat ze zo prijzig zijn. Liefs, xxx

Een reactie posten