dinsdag 18 januari 2011

Fruity Fimo nagels!

Het is alweer best lang geleden dat mijn fimo canes op Ebay bestelde en thuis kreeg. Gister ben ik er eindelijk eens voor het eerst mee aan de slag gegaan.


Hierboven zie je mijn fimo canes liggen. Gesorteerd op fruit, bloemetjes, vlindertjes en overige. Hier moet je dus zelf de fimo slices (plakjes) voor op je nagels van afsnijden. Dat doe ik met een scheermesje, wat ik met een paar wattenschijfjes vastpak (anders heb je zo een vingerkootje eraf, of in elk geval een lelijke snee). Om de fimo slices bij elkaar te houden kocht ik een handig leeg doosje van Essence.

Ik kocht mijn fimo canes voornamelijk om de schattige fruit ontwerpjes die erbij zitten. Ik heb al zoveel vrolijke en zomerse nail art looks gezien met de schattige fruitjes erop, dat wou ik ook! Dus van die kleurrijke 'ik wil zomer!'-nagels is het eerste wat ik ermee heb gemaakt:


Excuse-moi voor het vergeten eerst mijn vingers schoon en nagellak-vrij te makjen. Ik heb geprobeerd een mooie overloop/ombre van geel, oranje en roze te sponzen op mijn nagels. Dat vind ik zelf niet zo goed gelukt. Daarna heb ik een doorzichtige topcoat opgedaan en met een oude pincet de fimo slices erop geplaatst. Met deze erop valt het slordige spons-werk al minder op! Gisteravond was ik bang dat tijdens het douchen alle slices eraf zouden glippen, maar ze zitten nog allemaal perfect :)

En hier zijn trouwens de nagellakjes die ik gebruikte:


Essence Sunshine 4ever, Essence Watch Out en Catrice Hor or Not.

Wat vinden jullie ervan?

Liefs,
Maud

9 reacties:

Anoniem zei

Wooh, jij hebt er ook zoveel. Ik heb echt ook allemaal verschillende. Een hele mooie schattige nailart. Leuk gedaan.
Liefs, xxx

myrte zei

Wauw super mooi. Heel leuk voor de zomer ook!
xx

Liesewiesje zei

Oh, so cute :D

Tugce zei

Super mooi! en leuk zomers!!

Amy-Denise zei

Ooh wat leuk!

Beautista zei

heel leuk, Zomers! x

Nail-Gloss zei

Leuk gedaan!

Sam zei

WAUW Yay dat geel naar roze is echt geweldig. Die fimo's zien er ook zo leuk uit. Ik ga dat geel naar roze ook maar es proberen!

Stephanie zei

Leuk! Ik moet ook weer nieuwe bestellen. BTW, ik volg je!

Een reactie posten