zondag 2 januari 2011

Favorieten van 2010


Het jaar 2010 is voor mij een jaar geweest waarin ik behoorlijk wat dingen heb ontdekt dankzij de beauty wereld op internet. Veel merken, methodes, looks, producten, noem het maar op!

Ik vond het dan ook moeilijk om een selectie te maken van mijn favorieten, hier is alles bij elkaar:


Gezichts make-up:


  • M.A.C. Studio Fix Fluid. De foundation die ik het grootste deel van het jaar heb gebruikt. Hij is iets te donker voor mijn winterhuid helaas. Het is zeker de fijnste foundation die ik ooit heb gehad. Dus ik denk er nu ook over na om 'em in een lichtere tint te kopen.
  • Essence Shimmer Powder in Prettylicious vind ik gewoon heel mooi, de kleur past goed bij mijn huid en het glitter-gehalte is precies goed.
  • Hema Jip & Janneke bronzer past goed bij mijn huidskleur in de zomer. Van het doosje word ik telkens weer vrolijk :)
  • Bourjois blush in Rose D'or, geeft een mooie roze glans, ik vind hem heel fijn omdat hij.natuurlijk uitziet en mooi blijft zitten.
Lipproducten:


  • Urban Decay lipstick in Wanted is een lipstick die ik fijn vind om overdag te dragen, het is een mooie rood-bruine tint die niet al te opvallend is. En hij blijft lekker lang zitten. En de verpakking met dat zwaardje!
  • Rosebud Salve balm, de originele. Heerlijk om 's winters constant op m'n lippen smeren, maar ook fijn voor schrale plekjes! Het werkt zo verzorgend, haast een wondermiddeltje, ook al in zo'n lieve verpakking. Deze zit eigenlijk altijd in mijn handtas, zodat ik 'em altijd bij me heb.
  • M.A.C. Dazzle Glass lipgloss in Radiant Jewels, van de Tartan Tale collectie. Ik heb hem dus nog niet zo lang, maar wel al erg vaak gedragen. Ik vind de kleur prachtig!
  • Lipsmacker lipbalm in Coca Cola. Pas in het begin van 2010 ontdekte ik Lipsmackers, ik ben dus pas een jaartje bekend met deze heerlijke lipbalms! Ik had nooit gedacht dat de combi lipbalmsem en cola smaak iets zou zijn, maar ik vind hem zo lekker. Als ik hem op heb gedaan blijf ik de rest van de dag obsessief smeren, om die smaak weer terug te krijgen!
Oogjes en één overige:


  • Claire's handcrème Sweet Baby. Ik vind eigenlijk niet dat mijn handen veel verzorging nodig hebben, ook niet tijdens de winter nee. Ze worden niet ruw of droog. Maar toch vind ik het leuk om ook iets te smeren te hebben. Deze van Claire's zal dan ook niet zo verzorgend zijn, maar ruikt lekker zoet, waardoor ik maar blijf smeren ^^
  • NYX Jumbo oogpotlood in Milk. Dit bekende product heb ik ook nog niet zo lang en daar zou ik me haast voor moeten schamen. Dit is een ontzettend fijn potlood, hij werkt ook super als oogschaduwbasis.
  • Lancôme Artliner is één van de weinige eyeliners die het een hele dag uithoudt op mijn waterlijntjes. Ik ben ook fan van de spons applicator, die vind ik een stuk makkelijker werken dan kwastjes.
  • Helena Rubinstein mascara, en dan wel de Lash Queen Feline Blacks Extravaganza. Een hele mond vol, maar dat siert deze fantastische mascara dan ook wel. Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe sneu mijn wimpers zijn, de Lash Queen mascara's zijn voor mij de enige die mijn wimpers mooi en lang maken. De variant Extravaganza kocht ik twee keer in 2010. De verpakking van deze vind ik zo mooi!
Oogschaduws:

 
  • Urban Decay Black Palette vind ik heel fijn, de donkere kleuren zijn erg gepigmenteerd en blijven goed zitten. Ik heb vooral de kleuren Cobra en Barracuda veel gebruikt.
  • Dior Eyeshadow Quint; 5 Color Designer All In One Artistry Palette in Smoky. Het perfecte palette voor de perfecte smokey eyes! Oogschaduws, een basis, een glitter en een gel eyeliner. Ik vind het handig om dit soort dingen in één doosje te hebben, vooral voor op reis. Deze is dan ook de drie keer dat ik in 2010 op vakantie ging meegegaan.
  • M.A.C. A Wish Come True oogschaduw van de Tartan Tale collectie. Dit is een licht roze kleur, ik vind hem heel mooi en subtiel. Dus ook perfect om vaak overdag te dragen.
Nagellak:


  • M.A.C. Bad Fairy is van de Venomous Villains collectie. Roze, paars, oranje, goud.. Ik ben dol op nagellak met meerdere kleuren, dit vind ik één van de mooiste combinaties!
  • Catrice Times Square at Midnight van de Glamourama collectie. Dit lakje heeft een donkerpaarse basis, met glitters in een heleboel verschillende kleuren. Ik vind 'em super.
  • O.P.I. The Show Must Go On, rood en oranje liefde! Ik word al blij bij elke keer als ik het flesje zie staan.
  • Orly Space Cadet is voor mij de winnaar! De kleur is erg moeilijk te beschrijven. De basis is mosgroen, er is ook nog roze, plum paars, goud.. Ik vind hem te perfect voor woorden.
  • China Glaze Matte Magic was mijn eerste matte topcoat. Ik vind een matte finish mooi, vooral toen ik het net ontdekte was ik er helemaal wild van. Ik er meerdere nu, maar blijf toch bijna altijd deze gebruiken.
Parfums:


  • Viva la Juicy van Juicy Couture. Tja, ik vind geurtjes omschrijven maar lastig.. Deze is denk ik redelijk sterk, al hou ik daar wel van en vind ik hem, omdat hij zoet en bloemig ruikt, alsnog vrij licht. Het flesje vind ik zo mooi!
  • Rock Princess van Vera Wang vond ik de eerste keer dat ik hem rook naar alcohol ruiken. We hadden haast ook, want we waren op het vliegveld. De hele vlucht lang heb ik spijt gehad dat ik hem niet had gekocht, hij rook zooo lekker! Ik heb hem op het volgende vliegveld direct gezocht, gevonden en gekocht ^^
  • Playboy Vegas, een mannengeurtje. Nee ik draag deze absoluut niet zelf! Maar een lekker ruikend vriendje vind ik ook niet onbelangrijk. Veel mannen parfums van tegenwoordig vind ik zo 'stoer' ruiken, daar houd ik niet van. Playboy Vegas ruikt als een klassieke mannengeur, heerlijk! En het flesje met het Bunny hoofdje mag op een plankje inplaats van in een kastje :)
Dit waren mijn favorieten van het afgelopen jaar!

Liefs,
Maud

4 reacties:

Anoniem zei

Hele leuke dingen.
(L)
Liefs, xxx

Sylvia zei

Dat zijn een hoop favorieten! Gelukkig 2011 ook nog!

Je hebt de stylish blogger award ontvangen!: http://nailartcreations.blogspot.com/2011/01/stylish-blogger-award.html

Maud zei

@ Sylvia, dankjewel! Wat lief ^^ Ik ga 'em snel posten!

Tessa zei

leuke favorietjes, ik heb er ook een aantal dingen van en ben het er zeker mee eens <3

Een reactie posten