dinsdag 11 januari 2011

Essence Nail Art Twins swatches

De Essence Nail Art Twins; het is totaal niets nieuws meer, zelfs mijn foto's ervan zijn alweer best oud. Maar wegens gebrek aan tijd en zonlicht laat ik toch deze maar zien. Gewoon omdat ik ze ontzettend leuk vind! Het zijn vier setjes van een nagellak en een bijpassende glitter topcoat!

Thelma & Louise:

Thelma


Louise

Romeo & Juliet:

Romeo

Juliet

Bonnie & Clyde:

Bonnie


Clyde

Mr. Big & Carrie:

Mr. Big


Carrie

Ik vind eigenlijk alle combi's mooi! Bonnie & Clyde eigenlijk het minst, al vind ik Bonnie wel het mooiste van alle lakjes. Thelma & Louise vind ik samen geweldig, ik vind de kleuren een beetje kosmisch uitzien. Romeo & Juliet vind ik ook echt super, zo'n mooie feestelijke combinatie :)
De nagellak blijft best lang mooi zitten, op doen gaat fijn, maar de glitters eraf krijgen is een b*tch. Toch houdt me dat niet tegen om deze setjes vaak te dragen! Ze kosten €1,79 per stuk.

Liefs,
Maud

10 reacties:

Beautyblog Melissa en Dewy zei

Wat 'n leuke setjes en indd is Thelma en Louise een mooie combinatie! Die setjes heb ik bij ons @ Kruidvat niet gezien? ;o

Maud zei

Die hebben ze ook inderdaad niet in alle filialen! Maar wel bij de grotere, waar ook zo'n extra display is van Essence :)

Nina zei

Aah die eerste combi is echt heel pretty! Ik heb zelf alleen de glittertopper Julia, die vind ik wel heel mooi, maar in deze combinatie is hij minder geslaagd.. jammer van essence dat ze die ene combi zo saai maken !

Amy-Denise zei

Deze heb ik al zo vaak gezien, en heb al vaak staan twijfelen om ze te kopen..
Enkel jammer dat glitters zo vreselijk zijn om eraf te halen :(

Liesewiesje zei

Wauw, met die glittertjes zijn ze echt elke keer een stuk mooier die nagellakjes :D

Sam zei

Waarom zien die glitter topcoats er altijd veel leuker uit op blogs dan in de winkel. Altijd op het internet zeg ik: "OEEEEHHHH" als ik ze zie, maar in de winkel zeg ik 'meh'.

Maar leuke post hoor :D

Maud zei

@Sam, haha daar moet ik je gelijk in geven. In de potjes zien ze er echt niet zo bijzonder uit! Op nagels gelukkig wel :D
Dankjee!

Beautista zei

Ik heb deze nagellakjes nog nooit gezien :S waar heb jij ze gekocht?
Thelma & Louise vind ik echt mooi !!

Bianca zei

Thelma en Louise vind k ook het mooist!
zo leuk met al die glitters;D

Kalypso zei

Die glitter topcoats heb ik ook. Ik vind ze wel fijn, alleen een ramp om eraf te halen.
Liefs, xxx

Een reactie posten