zaterdag 1 januari 2011

Essence I Love Berlin Style Victim eyeshadow palette

Gelukkig nieuwjaar allemaal!

Deze post is helemaal dedicated to het oogschaduw palette van de nieuwe Essence TE. Style Victim van de I Love Berlin trend edition. Ik was razend nieuwsgierig naar dit palletje!
Het doosje vind ik in elk geval mooi. De kleuren zoals ze er in het doosje uitzien ook :) Negen kleurtjes vind ik best veel voor een palette van €3,49, de vakjes zijn wel erg klein.

De swatches op m'n arm:

Hihi, ik had kippenvel '^^

Zoals jullie wel kunnen zien zit er in de lichtere kleuren niet zoveel pigment, ik heb die ook nog eens een paar keer moeten over doen om ze op de foto te krijgen. De donkere kleuren waren meteen al goed te zien.
Maar iet wat minder pigment vind ik in eerste instantie nooit zo erg, oogschaduw primer kan dat nog vaak oplossen. En dat gelde gelukkig ook voor de lichtere kleuren van dat palette. Ik had er drie snelle looks mee gemaakt, mét Urban Decay's Primer Potion eronder.
Bij de laatste look heb ik ook de eyeliner van de collectie op in de kleur Buddy Bear. Op de foto waar ik mijn oog open heb zie je 'em goed glinsteren. Ik vond de eyeliner fijn werken, erg smal kwastje wat precies genoeg meebewoog. Deze kost €1,99.
Het paletje vond ik ook best fijn. Sommige kleuren zijn wel heel korrelig en sommige niet zo gepigmenteerd, toch denk ik dat ik nog vaak ernaar zal grijpen als ik m'n make-up doe. Vooral de rode en donkergroene kleur vind ik heel mooi.

Liefs,
Maud

7 reacties:

Sanja zei

Ziet er erg mooi uit!
Ik wist niet dat het nu al in de winkels lag :p

Amy-Denise zei

Wat een mooie kleurtjes!
Hele mooie looks heb je er mee gemaakt! :D

Maud zei

Dankjewel ^^

Kalypso zei

Wauw, echt heel leuk.
Ik wil hem ook.
Liefs, xxx

Beautyblog Melissa en Dewy zei

Wauw, mooie looks zeg!
En ligt dat palletje al in de winkel dan? :o

Maud zei

Dankjewel ^^
Ja! Ik woon in een klein dorpje en onze kleine Kruidvat had de collectie in elk geval al op 31 december :D

Beautyblog Melissa en Dewy zei

Alsjeblieft.
Oeh, ik ga maandag kijken! :D

Een reactie posten