maandag 3 januari 2011

Essence I Love Berlin nagellak swatches

Uiteraard kocht ik van de I Love Berlin trend edition van Essence niet alleen het oogschaduwpalletje en de eyeliner. Er kwam ook wat nagellak mee! Zoals ze eruit zagen op de promotiefoto's wou ik ze wel allemaal. Maar toen ik ze in de display bekeek vond ik ze niet origineel. De zwarte, roze en groene kwamen me bekend voor. Van zwart kan ik dat nog wel begrijpen. Maar de roze (Love this City) liet me denken aan High Waist Pink (Demin Wanted TE) en de groene (I'm a Berliner) aan Here I Am (Show Off TE). Twee kleurtjes spraken me wat meer aan en zagen eruit als kleurtjes die ik nog niet heb. Ik nam Green Grass en Buddy Bear mee.


Green Grass is een turquoise lakje. Hij lakte best fijn, wel een beetje dik, hij dekte na één laagje! Ik ben vergeten hem te vergelijken met Crazy Me, van de Crazy About Colour TE van april/mei 2010. Maar ik vermoed dat ze erg veel op elkaar lijken! Verder vind ik het wel een mooie kleur.


Buddy Bear is een blauwe nagellak. En ik ben zo gek op blauwe nagellak! Hij is redelijk donker en heeft iets koels. Ook deze dekte na één laagje, hij lakte fijn.

Ik moet zeggen dat de kleuren nagellak van deze trend edition me tegenvielen, ik vind Buddy Bear mooi. Green Grass ook, maar die is niets nieuws in mijn collectie. Wel vind ik de flesjes erg leuk.
De nagellak van deze TE kost €1,79 per stuk.

Wat vinden jullie van deze lakjes? Hebben jullie er al van de I Love Berlin TE?

Liefs,
Maud

3 reacties:

Sylvia zei

Ik vond ze helaas ook erg tegenvallen, geen hele originele kleuren. Ik wacht wel tot de volgende TE :)

Maud zei

Niets origineels inderdaad. Jammer, maar de volgende TE duurt toch nooit lang bij Essence ^^

Kalypso zei

Ik vind het wel 2 mooie lakjes.
Ik ga ze ook echt ahlen.
Liefs, xxx

Een reactie posten