woensdag 19 januari 2011

Essence I Love Berlin lipbalm - City Lights

Ik weet eigenlijk niet eens waarom ik deze lipbalm ook alweer kocht. Ik heb er al zoveel! Toch moest ik 'em hebben, hij glinsterde zo mooi in het potje!
De lipbalm van de Essence I Love Berlin TE in 'City Lights'. Ik vond deze lichte variant zo mooi uitzien, de potjes zelf vond ik ook wel leuk uitzien.. maar toen ik 'em voor het eerst wou proberen merkte ik al dat dit geen goede koop was..Zoals jullie zien is het potje vrij 'diep' en smal. Het is zo goed als onmogelijk om gewoon met mijn vingertop over het oppervlak te gaan zonder mijn nagel erin te steken. Dat vind ik niet zo handig, lipbalm vind ik fijn om bij me te hebben en vaak op te doen, maar ik ga geen kwastje ervoor meenemen.

Hier is de swatch op mijn lippen:Ik vind hem wel erg mooi, dus ik denk dat ik ga proberen hem thuis vaak op te doen. Bijvoorbeeld voordat ik lipgloss opdoe. Het niet meenemen is denk ik niet zo'n ramp, want het is ook niet echt een verzorgende lipbalm. Maar ik zou het toch zonde vinden als ik hem niet meer ga gebruiken.
Deze kost €1,99. Er is ook nog een roze variant, 'Love This City'.

Liefs,
Maud

6 reacties:

Amy-Denise zei

Oeeh, mooi! Jammer dat ie niet zo praktisch is.

Nina zei

Die heb ik ook ! Ik vind het potje ook verschrikkelijk, normaal heb ik er te lange nagels voor, maar nu er eentje gescheurd is kan ik deze eindelijk normaal op doen.. want hij is inderdaad heel mooi

Kalypso zei

Die is heel erg mooi. Hij is alleen overal uitverkocht:(.
Liefs, xx

Anne (peachyblushes) zei

Deze is echt heel mooi!

Sam zei

Nee ik ben niet overtuigd :O

Ann zei

Mooi effect maar ben zelf geen fan van balsems in potjes. Zeker voor onderweg is dat niet praktisch.

Een reactie posten