vrijdag 17 december 2010

O.P.I. The Show Must Go On VS. M.A.C. Bad Fairy (dupes..?)

Woehoew! Mijn allereerste nagellak vergelijking ^^ Gister poste ik twee van mijn nieuwe O.P.I. lakjes, waaronder The Show Must Go On. Ik ging zelf nog wat dit lakje googlen en rond kijken op blogs. Het viel me op dat veel mensen zich afvroegen of ie op Bad Fairy van M.A.C. zou lijken. Wie wiens dupe is, maakt mij niet veel uit, maar lijken ze op elkaar..Kinda close.. Maar nee, het zijn absoluut geen dupes van elkaar! The Show Must Go On heeft een duidelijke rode basis, bij Bad Fairy is het er lastiger uit te halen, maar hij oogt veel paarser/rozer. Ook zit er veel meer glitter in Bad Fairy, wat me al opviel toen ik beide flesjes van m'n plankje pakte.In de flesjes is het verschil heel duidelijk, vooral het verschil qua hoeveelheid glitters. Bad Fairy lijkt wel een pure glitter, die van O.P.I. ziet er zo juist uit alsof er amper shimmer in zit.
Beide lakjes hadden twee laagjes nodig om op het wieletje volledig dekkend te zijn. Welke langer meegaat op je nagels weet ik niet. Wel vind ik beide kleuren super mooi! Ik ben blij dat ik ze allebei heb, want ik vind ze toch een wereld van verschil.
O.P.I. kost €13,95 bij de Spehora's in Nederland.
M.A.C. koste ongeveer €12, maar dit lakje hoorde bij een Limited Edition (Venomous Villains) en is helaas niet meer verkrijgbaar. Misschien op Ebay, voor een belachelijke prijs dan wel.

Wat vinden jullie, niet echt look-a-likes toch?

Liefs, Maud

5 reacties:

Mitchin zei

Mooi review! Bad Fairy lijkt interessanter te zijn voor mij =)

Marieke zei

Als ik alleen naar de flesjes zou kijken zou ik denken dat ze ├ęcht niet op elkaar leken, ik vind o.p.i flesjes wel mooier :)

Maud zei

@Mitchin, dankjee, die vind ik ook iets mooier ^^

@Marieke, dat vond ik ook al, maar ik begreep wel dat mensen het vermoeden hadden dat ze op elkaar lijken. Qua flesje wel ja, die van O.P.I. hebben een leukere vorm

Bianca zei

Bedankt voor je reactie terug;D
ik vind je blog echt leuk om te lezen, dus ik ga je volgen^^

Maud zei

*welcome ^^* Yay leuk! :D

Een reactie posten