zaterdag 18 december 2010

NYX Jumbo Eyepencils review - Milk & Strawberry Milk

Ik heb mijn eerste twee NYX Jumbo eyepencils binnen! Deze dikke oogpotloden zijn best bekend in het beautywereldje op internet. Ik heb ze al vaker op blogs en in youtube filmpjes gezien. Ze leken me super fijn! Dus bestelde ik er eergister twee op Boozyshop.nl. Gister waren ze er al ^^ Ik koos voor twee redelijk veilige kleuren, Milk (wit) en Strawberry Milk (oudroze):Dit zijn ze! Ik vind ze mooi uitzien, qua dikte zijn ze niet dikker of dunner van wat je een jumbo pencil verwacht. Bijvoorbeeld vergelijkbaar met de Essence Metallics jumbo pencils.
De substantie is super creamy! Helemaal niet potlood-achtig. Daardoor zouden ze ook super lang blijven zitten. Hier zijn de swatches:


Ik stond redelijk perpleks toen ik één keer met Milk over mijn arm ging. Hij is zo ontzettend goed gepigmenteerd voor een lichte kleur! Strawberry Milk ziet er vager uit, het is een oudroze kleur met een beetje shimmer.
Ik had nog geen make-up op toen ik het pakketje op de deurmat spotte, dus probeerde ik er meteen een ooglook mee te maken. Je hoort vaak dat wit op je waterlijnen je ogen groter zou doen lijken, iets wat ik altijd al wilde proberen. Ik heb Strawberry Milk op mijn bovenste oogleden gedaan, Milk op m'n waterlijntjes. En ja, ik vind ze best iets 'opener' lijken!

Close-up:Full face:


Ik vind het een leuk effect! Niet dat mijn ogen nu 2x zo groot lijken (dat zou ook alleen maar akelig zijn), maar mijn blik vind ik wel wat frisser en opener uitzien. Maar als potlood gebruiken is niet het enige wat met deze jumbo pencils kan. Je kunt ze ook als oogschaduw of oogschaduwbasis gebruiken, vooral om dat laatste staan ze bekend. Ik ga Milk dus zometeen als basis gebruiken voor een ooglook, om te zien hoe veel feller kleuren erop uitkomen en hoe goed het blijft zitten. Daar zullen zeker wel foto's van komen :)

Tot nu toe blijft 'ie goed zitten. Hij zat 's avonds namelijk nog steeds! Welliswaar niet meer super mooi, maar hij zat er wel nog. Dat is beter dan wat de meeste zwarte oogpotloden het bij mij uithouden. Een levensduur van een paar uur is heel lang op mijn waterlijntjes. Dus.. ik ga er hier zoveel meer van bestellen! Ik wil heel graag nog Black Bean (zwart), Pots & Pans (grijs), Lavender, Purple en waarschijnlijk ook nog wel wat fellere kleuren.
Ik ben heel tevreden over deze jumbo pencils!

Ze kosten €3,59 per stuk op Boozyshop.nl, €3,99 op Enchantra.eu en op Cherryculture.com zijn ze nu voor $3,50 van $4!

Oeh, nog een klein beauty nieuwtje! De DA drogisterij heeft haar eigen make-up lijn vernieuwd. Laat mij nou terwijl ik dit typ bovenop een DA zitten. Haha, ja echt heel letterlijk, ik woon gewoon boven een DA! Dus ga ik zometeen effe naar beneden met mijn pinpas en camera ^^

Liefs, Maud

11 reacties:

Angélique zei

Mooi <3 En ontzettend handig dat je boven een DA woont :)

kirstyb zei

wow your eyes look amazing x

Amy-Denise zei

Heel mooi!

Kalypso zei

Bedankt voor je reactie.
Ik ga jouw ook meteen volgens. Je hebt zo'n schattige blog.
Dat is toevallig. Ik heb gister bij Boozyshop de Milk variant besteld. Die stond al heel lang op mijn wishlist. Maar hij was nog langer uitverkocht bij de boozyshop en andere webshops. Maar nu krijg ik hem. Hihi, bedankt voor de review. En dat is een hele mooie look.
Liefs, xxx

fashionmeetsbeauty zei

waauwww ziet er mooi uit!

Gabrielle Lauren zei

Love it!

http://ieatfashiontoday.blogspot.com

Maud zei

Dankjulliewel allemaal! <3

102914 zei

Mooi :) Ik vind dat witte echt een geweldig effect hebben, maar helaas werkt dat niet zo bij groene ogen!
Maar ik denk dat ik zwarte eens ga aanschaffen als vervanger van mijn oogpotlood ^^

Maud zei

Dankje ^^ oh da's wel jammer! Ja dat ben ik ook van plan, ik hoop dat ie net zo goed werkt als deze (:

102914 zei

Hoe zit het eigenlijk met verzendkosten bij boozyshop?

Maud zei

Dat viel me reuze mee! Het zal duurder zijn als je echt een pakketje krijgt. Maar alles van m'n bestelling paste in 1 envelop, dat koste dacht ik €2 verzendkosten.

Een reactie posten