woensdag 29 december 2010

Mini shoplog & Herôme W.I.C. Bogota swatch

Hey allemaal,
Gister ging ik met m'n Douglas cadeaubon de stad in. Ik had niets in gedachten van 'dat moet ik hebben!', dus nam ik me voor lekker veel make-up te kopen. Nou, dit is wat ik kocht:'Veel' make-up hè, haha. Naast make-up en nagellak, heb ik ook een beetje een parfum obsessie. Maar integenstelling tot bij make-up en nagellak, koop ik enkel parfums van de duurdere merken..

Juicy Couture is een mooi en schattig Amerikaans merk, vorige zomer had ik het geluk dat ik in Amerika er een tas en zonnebril van kon krijgen/kopen. Helaas zijn die spullen ervan hier nog niet. Maar wel de heerlijke parfums! Ik had Viva la Juicy al, gister kocht ik daar Couture Couture bij. Er waren volgens mij twee maten verkrijgbaar, voor het mooie flesje zul je de grote 50ml moeten kopen, deze koste €72 (iets afgeprijsd, dat was al bijna m'n hele cadeaubon!). Ik moest en zou het prachtige flesje hebben, dus kocht ik die.

Verder kocht ik nog Helena Rubinstein's Lash Queen Sexy Blacks. Zo da's een hele mond vol! Ik ben altijd erg tevreden geweest over de Lash Queen lijn, dus werd het hoog tijd om deze te proberen. Er zal zeker een uitgebreide post over komen! Hij koste €30,98.

Tot slot nog een lakje van de W.I.C. lijn van Hêrome. Alle lakjes van de World Inspired Colors lijn dragen namen van bekende/grote steden. Eigenlijk wou ik degene sparen van plaatsen waar ik ben geweest. Tot ik erachter kwam dat bijvoorbeeld Amsterdam, LA en NYC bijna dezelfde kleuren rood zijn! Toch wou ik nog heel graag Kingston, omdat ik er ben geweest én omdat ie een holografisch effect zou hebben. Maar die hadden ze niet meer.. Ik keek nog wat verder en toen viel Bogota me op.Van Bogota had ik nog nooit gehoord, het is de hoofdstad van Colombia. Het is een blauw-grijze kleur. Hij deed me ook eerst denken aan Secret Peri-Winkle van China Glaze, maar deze is lichter en heeft shimmer. De shimmer is goud kleurig, hetgene wat voor mij dit lakje heel bijzonder maakt!
Na het eerste laagje dacht ik dat hij misschien wel vier of vijf laagjes nodig zou hebben. Dit zijn er gelukig maar drie geworden :) Hij lakte wel oké, niet super prettig voor een lakje van €6,95 maar ook niet te lastig.
Toch ben ik heel blij met dit lakje, ik had nog niets wat erop lijkt en vind ik 'em erg mooi. Vandaar dat hij nog wel twee detail foto's verdiend:


Liefs,
Maud

3 reacties:

Amy-Denise zei

Wat leuk!
Ik ben benieuwd naar die mascara. :D

Kalypso zei

Ik ben ook heel benieuwd naar de mascara. Het lakje ziet er goed uit en het geurtje is heerlijk. Ik heb hem ook.
Liefs, xxx

102914 zei

Wat een super mooi lakje ♥
Lijkt een beetje op het Pure Poison flesje haha

Een reactie posten