maandag 27 december 2010

Kerstcadeau's!

Hoi allemaal!
Ik hoop dat jullie allemaal een fijne kerst hebben gehad. Afgezien van al het heen en weer reizen om overal te eten en gezellig te doen bij de gigantische familie van m'n vriend, vond ik het wel leuk. Al vind ik met kerst bij mijn moeder zijn veel fijner, gelukkig zijn we daar ook een paar keer geweest.

Ik ben erg blij met m'n cadeau's! Dus die wil ik wel laten zien, met name wat met beauty te maken heeft en wat ik gewoon heel leuk vind.


M.A.C. brushes! Twee van de liefste mama en één van m'n vriend. #150, #239 en #224. Nu ik een beginnetje heb, heb ik ook meer moed erin om zelf nog brushes van M.A.C. erbij te kopen.


En de brush cleanser kreeg ik er van mama ook nog bij :)


Je zet 'gezichts primer/basis' op je lijstje en krijgt er twee :) Van P2 en van het eigenmerk van Sephora. Zoals ze er zo bijleggen kan ik alleen maar denken 'Beauty Battle!', die zal binnenkort dus wel komen.


En dat zelfde geldt voor lipgloss op m'n lijstje! Twee van P2, Strawberry Kiss en Mango Passion, super lekker allebei! Van Catrice Hello Darling en Red-y Steady Go.


Oogschaduwbasis van de Hema, waar ik best benieuwd naar ben. En een mineraal poeder van Bourjois in Rosé Clair.


Mijn lieve schoonmoeder weet wat minder van make-up. Ik had het Douglas cadeau kaart zakje al snel gespot onder de kerstboom en hoopte dat ie voor mij was. Dat was ie! Toen ik dat bedrag zag viel ik bijna van m'n stoel.. wat ontzettend lief en gul en.. ik ga SHOPPEN!!

Nu nog een paar dingetjes die niet zo beauty gerelateerd zijn, maar die ik wel heel leuk vind!


Twee totaal verschillende kettingen die ik allebei te gek vind. En een lief ringetje met een strikje.


Tja dat krijg je als je 'schattige ringen (strikjes!)' op je verlanglijstje zet. Met speciale dank aan mijn geweldig lieve vriend die mij m'n eerste uilenring gaf :D


Deze moesten echt apart op de foto, ik vind ze zo stoer<3 Ja mijn mama weet heel goed wat haar dochter leuk en schattig vind.


En laten we hopen dat ik hierdoor m'n blog niet vergeet! Haha, nee dat zal wel niet. Al denk ik wel dat ik de komende weken er weer verslaafd aan zal zijn! Ik ben al vanaf groepje 7 een Sims-addict, zo'n 10 jaar aan huisjes bouwen in mijn geval.


Als jullie graag ergens van een review en/of swatches willen zien, laat het dan even weten!
Wat voor een leuke cadeau's hebben jullie allemaal gekregen?

Liefs,
Maud

8 reacties:

Amy-Denise zei

Wat een leuke spullen! Die glossjes van Catrice zijn fijn :D
Zelf heb ik veel Hello Kitty spullen gekregen, haha. En een kookboek! ^^

Maud zei

Die moet ik snel proberen dan, ik vind de kleurtjes er mooi uitzien in de flesjes :) Aww Hello Kitty dingetjes zijn ook altijd leuk! Komen die nog op je blog? ^^

Kalypso zei

Echt hele leuk dingen. De lipstick oorbelen zijn zo leuk.
Liefs, xxx

Glyn zei

Die ketting!! Die ring!! DIE OORBELLEN!!!!!

Jaloers :(

Maud zei

Haha ik vind de sierraden ook errug geniaal ^^ Ik had eens nagevraagd, en het meeste komt van Accessorize en Claire's.

En ik mis jouw blog!! :( Ben je d'r helemaal meegestopt of ga je nog verder..?

102914 zei

Heerlijk! Al een idee wat je met de Douglas bon gaat doen? :)

Ik heb ICI Paris bonnen gehad, geld, Sennheiser in-ear oordopjes<3, mini sd kaartje voor in mn nieuwe mobiel, een fles drank en bonnen van de Tuinen :)

Maud zei

Haha ik heb 'em gister uitgegeven! En het grootste deel ging naar een parfum ^^' zal straks nog effe een klein shoplogje plaatsen.
Oeh Sennhheiser is wel heel fijn, temminste echt goede oordopjes :D Weet jij al wat je met de bonnen gaat kopen?

102914 zei

Miss Dior Cherie l'eau is het geworden <3

Die wilde ik al zo lang maar twijfelde ontzettend omdat het een eau de toilette is en geen parfum... Maar iedere x kwam ik op deze geur terug dus toch maar gedaan, ik ben echt in heaven haha

Een reactie posten