dinsdag 21 december 2010

EOTD: Black & White smokey

Ik wou gister eindelijk eens mijn NYX Jumbo potlood in 'Milk' proberen als oogschaduwbasis. Op mijn nagels zitten nog zwart-witte fairisle ontwerpjes, dus wou ik ook een zwart-witte ooglook maken. Hiervoor was mijn NYX Jumbo potlood in 'Milk' ideaal voor, de perfecte basis voor witte oogschaduw.Het aanbrengen van de basis gaat ook lekker snel met zo'n potlood. Ik moet wel zeggen dat ik overal las dat ie niet in je crease zou gaan zitten. Nou.. toen ik hem gister op beide oogleden had, was ie al richting de lijntjes aan het trekken voordat ik er witte oogschaduw over kon doen! Gelukkig viel dat nog mee, nadat er oogschaduw over zat bleef ie mooi op z'n plek. Dat vond ik het belangrijkste, als het om de functie van oogschaduwbasis gaat.


Mijn conclusie is dat ik deze potloden vrij vaak zal gaan gebruiken als basis voor mijn oogschaduw. Ze zijn erg prettig om te gebruiken! En ja, ik wil er nog steeds meerdere kleuren van gaan kopen. De NYX Jumbo eyepencils kosten ongeveer €3 à €4. In mijn review, een paar posts terug, staan ook een aantal webshops die ze verkopen.

Liefs,
Maud

7 reacties:

Mitchin zei

Echt een mooie kleurenspel =)))
En een handige basis ;))

Maud zei

Ik vind zwart-wit ook erg mooi ^^ ja dat is 't zeker!

Amy-Denise zei

Ik denk dat ik ook zo'n potlood ga aanschaffen!
Hele mooie look!

Angélique zei

Mooi!

Kalypso zei

Wauw, dat staat je zo goed.
I love the look.
Je hebt trouwens hele mooie ogen. Daar kun je zulke leuke dingen mee.
Liefs, xxx

Elisa ♥ zei

Erg mooi gedaan =D heel gepast voor de winter vind ik ^^

Fashion Fabrice zei

wauw prachtig!! Je bent echt goed:) echt perfect geblend! Super leuke blog! ik ga je volgen! Hopelijk bezoek je me terug en word jij ook een volger:)

lief
fashionfabrice

Een reactie posten