vrijdag 17 december 2010

Diamond Cosmetics - Chainmail Charm

Een nagellakje van een merk waar ik nog niets van had, altijd leuk :) Namelijk Diamond Cosmetics. Ik had deze nagellak al op verschillende blogs voorbij zien komen. Ik vond Chainmail Charm heel bijzonder uitzien.


Het zou een donkere holografische/prismatic nagellak zijn. Nice! Ik heb een paar holo's, maar allemaal lichte. Als ik aan holografische nagellak denk, denk ik aan een regenboog van glitter/shimmer. Dus niet alleen de kleuren van de regenboog, maar ook de volgorde van de kleuren, in stroken naast elkaar. Het kan aan mijn liggen, maar dat doet 'ie niet!

Op andere blogs heb ik prachtige foto's gezien van dit lakje (niet dat ik de mijne lelijk vind) met dat regenboog effect, wat bij mij dus niet verschijnt. Met flits, zonder, daglicht, kunstmatig licht.. lijkt niets uit te maken. Er zitten wel degelijk de regenboogkleuren in aan glitter, maar ze vormen niet dat holo-regenboog effect.Op de bovenste foto is ie nogal saai, iets donkerder en zwarter dan wat in het echt. Al haat ik flits-foto's, toch één foto mét, want zonder kreeg ik de regenboog kleurtjes er niet op! Op mijn wijsvinger zie je het 't beste.Hij lakte wel fijn, had maar twee laagjes nodig en droogde snel. Best een fijn merk lijkt me. Maar waarom krijg ik dat holo-effect niet? Ik bedacht me nog om hem eens te proberen over Nfu Oh's Aqua Base, die holo's beter zou doen uitkomen. Als dat iets wordt zal ik zeker hier foto's plaatsen!
Op de detail foto's zie je de regenboog kleurtjes iets beter.

Links zonder flits, rechts met flits.

Ik ben eigenlijk een beetje teleurgesteld in dit lakje. Er is niets mis met een donkerbruine basis met zilveren gitter.. *lampje boven hoofdje* HIJ LIJKT OP O.P.I.'s My Private Jet!!
Maar toch is donkerbruin met zilveren glitter teleurstellend als je je eerste donkere holografische nagellak verwacht. Maar net weer iets minder erg als je erachter komt dat dit lakje lijkt op een klassieker van O.P.I.!


Hierboven zonder flits en hieronder met flits.


Ze lijken wel erg veel hè?
Chainmail Charm heeft iets meer glitter, die helemaal zilver lijkt, de glitter in My Private Jet lijkt meer zilver en goud. De basis van Chainmail Charm is iets lichter en koeler bruin, maar voor de rest zie ik weinig verschil.

Nagellak van Diamond Cosmetics kost €3,95, ik heb 'em van Boozyshop.nl.
O.P.I. kost €13,95 in de Sephora's in Nederland.

Dat is ook wel een heel verschil! Wat vinden jullie kunnen ze door als dupes?

Liefs, Maud

2 reacties:

Amy-Denise zei

Leuk lakje!
Ze kunnen best wel door als dupes vind ik :D

Maud zei

Ja dat vind ik nu ook wel, heb lang genoeg naar de foto's zitten staren :P

Een reactie posten