donderdag 23 december 2010

DA nagellak 106 (Orly dupe!)

In een paar posts terug zei ik al dat de DA haar eigen make-up lijn heeft vernieuwd en dat ik er boven één woon. Ik had mijn camera mee naar onder genomen, maar stiekem durfde ik niet zoveel foto's te nemen '^^ Dus ik heb er maar twee (iet wat vage) van de display:

Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik wou gaan meenemen, maar in elk geval iets om te proberen. De nieuwe nagellakjes vond ik er wel leuk uitzien. Mooie kleurtjes en mooi flesjes! Ik besloot een donkerblauwe met paarse shimmer te kopen, #106.
De paarse shimmer in #106 had geen zin om zich te laten fotograferen door mij. In het echt is de paarse gloed ook best subtiel, maar op de foto's is enkel het blauw goed te zien. Ik heb twee laagjes op, hij lakte makkelijk en kost maar €3!

Toen ik een mooi plekje op mijn plankje voor dit lakje wou zoeken viel me iets op, in het flesje leek hij erg veel op Orly Lunar Eclipse! Ik moest meteen even checken of ze ook echt dupes zouden kunnen zijn.


Alike, right?


Very alike!


Ja deze verklaar is dus als dupe voor Lunar Eclipse van Orly's Cosmic FX collectie. Precies dezelfde kleur blauw, ook de paarse shimmer (die op de nagelwiel foto's iets beter te zien is) in dezelfde hoeveelheid!
Maar het lakje van de DA is overal makkelijk verkrijgbaar hier en kost maar €3. Orly wordt niet verkocht in Nederlandse winkelketens (misschien wel in sommige nagelsalons) en kost een stuk meer. Ik heb voor de mijne een belachelijke €20 betaald, maar dan wel in Helsinki. Ik denk dat 'ie voor rond de $10 wel op internet te vinden zal zijn!

Liefs,
Maud

6 reacties:

Amy-Denise zei

Wauw, goede dupe!
En mooie kleur :D

Maud zei

Jaa hè ^^ ik vind ze ook heel mooi!

Monique zei

wauw, mooie kleur :D

Kalypso zei

Hihi, ze lijken inderdaad verdacht veel op elkaar. Ik zou dan toch voor de DA variant gaan. Leuk dat je er foto's van hebt gemaakt. Ik durf dat ook nooit zo gauw. Liefs, xxxx

Maud zei

Ja hè, oh zou ik zeker doen! Zo'n prijsverschil, dezelfde kleur en dezelfde kwaliteit ^^
Dankje! Hoezo eigenlijk niet? Ik was namelijk behoorlijk enthousiast om hier over m'n ontdekte dupe te vertellen :) En ik vind het ook altijd erg leuk om artikelen van anderen erover te lezen.
Liefs!

femketje zei

super dupe zeg!

Een reactie posten