zondag 12 december 2010

Beauty Battle: Too Faced LashGasm vs. Essence Multi ActionEen nieuw soort artikel op m'n blog ^^ 'Beauty Battle', eigenlijk gewoon posts waarin ik twee soort gelijke producten met elkaar vergelijk. De laatste tijd heb ik me vaak afgevraagd of het 't soms wel waard is om heel veel geld aan bepaalde producten uit te geven. Daarom lijkt me het me leuk om dit soort vergelijkingen te gaan doen. Maar natuurlijk niet alleen tussen 'duur' en 'goedkoop' (dat zijn ook maar relatieve begrippen natuurlijk, wat de één duur vindt, vindt de ander goedkoop, en andersom..)
Vandaag twee mascara's:
 - Essence Multi Action False Lashes €2,49
 - Too Faced LashGasm €21


Ik vind het prijs verschil behoorlijk, in die van Essence zit zelfs iets meer.Ik vind beide flesjes leuk uitzien, maar die van Too Faced toch iets mooier. en die naam ^^ hihi, zoiets vind ik gewoon heel leuk. Maar hoe goed zijn ze..

Too Faced LashGasm - Essence Multi Action False Lashes
Mijn zielige korte wimpers worden van beide mascara's na één laagje al best lang. LashGasm separeerd de wimpers iets beter, van Multi Action worden ze wat langer. Op de laatste twee foto's lijkt het haast alsof ik dezelfde mascara op heb, maar toch klontert die van Essence meer. Dat vind ik wel een mintpunt. LashGasm vind ik prettiger aanbrengen, maar toch vind ik ze ondanks dat veel op elkaar lijken!
Wat vinden jullie van dit soort artikelen?

Liefs, Maud

2 reacties:

Mitchin zei

Een "battle" is altijd leuk! =))) Meer! Meer! (ik heb zelf ook zo'n rubriek in mijn blog =))
En jij hebt echt geen korte wimpers (want die heb ik, haha!), ze zijn echt lang! En je oogkleur is prachtig!

Ik moet zeggen dat multiaction beter uitziet op de foto's voor mijn gevoel =)))

Maud zei

Fijn dat t in de smaak valt :D Haha lijkt me heel leuk om veel van dit soort posts te gaan doen!
Dankje ^^ Ja ze zijn ook echt zowat even goed qua het langer maken van m'n wimpers. Dus dat doet Essence heel goed :D

Een reactie posten