dinsdag 30 november 2010

Sinterklaas en Kerst wishlist

De feestdagen komen eraan, dus het wordt ook tijd om een verlanglijstje op te stellen. Er is altijd wel vanalles wat ik wil! Wel vaak helaas te duur om als cadeau te vragen (denk: auto, laptop, tv..), maar dit jaar heb ik toch heel wat kunnen bedenken!


Ik doe met mijn familie niet echt meer aan Sinterklaas. Dat komt doordat er geen jonge kinderen meer in mijn familie zijn, als in, kindjes die er in geloven dan. Misschien kan ik mijn vriend overtuigen om een beetje 'goed heiligman' te spelen en me een klein cadeautje te kopen! Kerstmis wordt gelukkig wel flink gevierd door mijn familie. En een paar cadeautjes voor mezelf kopen mag ook, vind ik ^^

Hier is mijn verlanglijstje:


M.A.C. brushes - Bijenkorf, van ongeveer €20 tot €50
Bovenaan mijn lijstje staan make-up brushes van M.A.C., ik weet nog niet precies welke ik wil, in elk geval wel voor oogschaduw. Ik heb heel veel goeds over brushes van M.A.C. gelezen. Ik vind ze zelf alleen iets te duur.88 warm palette - Ebay, tussen de $10 en $20
Ik hou van grote oogschaduw paletten, ik ben gek op mijn 120 palette! Het 88 warm palette vind ik ook erg mooi uitzien en perfect voor de tijd van het jaar.


Een CHI stijltang - €150-€200.
Ik heb al verschillende stijltangen gehad, maar nooit echt een goede. Mijn nichtje heeft er één van CHI en hij is zooo fijn!

Nail art dotting tools - Ebay, $1!
Ik zit maar altijd te klungelen met satéprikkers of dunne kwastjes.. Terwijl dit setje van van vijf 'dotting tools' (om stipjes mee te maken dus) heel veel op Ebay te vinden is, voor nog geen euro!


Estée Lauder blush in Peach Nuance - Douglas, €geenidee! Maar ik schat zo'n €50
Dit vind ik zo prachtig uitzien! Toen ik 'em voor het eerst op een blog voorbij zag komen was ik meteen verliefd.. HEBBEN!


Dior Pure Poison - Douglas, ICI Paris +/- €60
De feestdagen zijn ook ideaal als je favoriete parfum op is! In mijn geliefde Pure Poison zit nog maar een zielig bodempje.. en een nieuwe krijg ik natuurlijk liever van mijn vriendje dan van mezelf ;)

Wat staat er zoal op jullie verlanglijstje?

Liefs, Maud

1 reacties:

Mariam Harutyunyan zei

De stijltang is super leuk :)

Visit & Follow?
www.enjoythesewords.blogspot.com

Een reactie posten