vrijdag 26 november 2010

First post!

Hoi hoi, welkom op mijn nieuwe blog.
Ik heb nog andere, deze was volledig op nagels gericht en in het Engels geschreven. Achteraf vond ik dit toch niet zo'n goede keuze, ik wil me op meer gaan richten dan alleen nagellak. Ik kan me in mijn eigen taal beter uitdrukken dan in het Engels, al ben ik er niet slecht in. Maar de inhoud heeft er ook mee te maken, als ik veel review over producten die in Nederland te koop zijn hebben veel Amerikanen daar niets aan. Vandaar een frisse start :)

Mijn naam is Maud en ik ben gek op make-up, parfum, verzorgingsproducten en noem het maar op. Eigenlijk alles wat met beauty te maken heeft dus. Ik vind het leuk om andere beauty, fashion en lifestyle blogs te lezen. Doordat ik mijn eigen enthousiasme hierover niet zo met mensen in mijn nabije omgeving kan delen, ben ik ook gaan bloggen.

Dus nu ga ik snel beginnen aan het voorschrijven van artikelen, want ik hoop hier minstens om de dag iets te posten. Het liefst natuurlijk elke dag! Maar die deadline ga ik me pas opleggen als me om de dag gaat lukken.

Liefs, Maud

2 reacties:

chasingthagoodlife zei

Leuk!, ik ben ook net begonnen met een blog, ook omdat ik mijn interesses niet kan delen met mijn omgeving ( ze zijn er niet zo gëinteresseerd in als ik...) =) proficiat met je nieuwe blog =)je hebt dus al wat ervaring, en ik vind dat je dat ziet! =) Groetjes

Maud zei

Ja en blog is een fijna uitlaatklep :) Mijn vriendinnen, vriendje en familie was mijn eeuwige praat over beauty-stuff meer dan zat :p
Dankjewel ^^ Ik vind die van jou er ook erg leuk uitzien!

Een reactie posten