zondag 28 november 2010

Essence Metallics eyeshadows quattros

Hey hey,
Vandaag ga ik alle drie de Essence Metallics oogschaduw quattros laten zien. Begin deze maand toen de Metallics LE uit kwam kocht ik al de Steel Me quattro, nu tijdens de stapelkortingen heb ik ook de andere twee gehaald. Hier zijn ze alledrie:Ik ben bang dat deze niet meer zo heel lang in de winkels zullen liggen. Want een tijd geleden kondigde Essence de nieuwe LE van december al weer aan, 'Fairytale', die mij ook helemaal geweldig lijkt. Maar als je dus nog iets van deze collectie wilt zou ik snel zijn!

Ik begin nu met de swatches van Nothing Else Metals en een look met de kleurtjes in dit palette. Ik ben in de swatch de eyeliner vergeten..Ik vind de kleurtjes in dit palette heel mooi! Ik denk dat dit wel mijn favoriet zou kunnen zijn van deze drie. Vooral de twee donkere tinten vind ik prachtig. De gel eyeliner die erbij zit is een koele donkerbruine tint.

Hier is de quattro die ik als eerste kocht, Steel Me


In Steel Me zitten zilver, grijs en zwart tinten. De zilvere is haast iets te shiny naar mijn smaak. Verder vind ik dat de twee grijs tinten op mijn oogleden bijna hetzelfde uitzien. Toch is dit wel een mooi paletje om shiny smokey eyes mee te maken.

De laatste is Copper Rulez
In Copper Rulez zitten koele koperbruine tinten. De gel eyeliner ziet er op de foto zwart uit, maar die is heel donkerbruin. Ik de kleuren erg mooi, ze laten m'n ogen goed uitkomen. Normaal ben ik helemaal niet zo'n fan van bruintinten, maar wel van deze!

Wat vinden jullie van de Essence Metallics quattros?

4 reacties:

Nail-Gloss zei

Heel mooi!
Heb ze ook alle 3:)

Maud zei

Ja fijn zijn ze hè! ^^

Nina zei

Ik heb alleen Nothing Else Metals, maar ik MOET Copper Rulez nu echt hebben. Wauw, die is echt heel mooi!

Maud zei

Ik vond die twee in de winkel nog best op elkaar lijken ook :p :$ maar ze zijn toch wel heel anders. En allebei super mooi ja :D

Een reactie posten