zaterdag 27 november 2010

Catrice Glamourama collectie - de lakjes!


Het is niks nieuws meer, want begin deze maand al kwam Catrice uit met de Limited Edition ‘Glamourama’. Ik heb een aantal verschillende producten van deze LE gekocht. Als eerste kocht ik de nagellaken En Vogue en Times Square after Midnight, wat later de eyeliner in ‘Mirror Mirror’ en de nepwimpers. En pas geleden kocht ik tijdens de stapelkorting bij de Kruidvat (deze actie is nog steeds aan de gang! Snel gaan!) de twee nagellakken die ik nog niet had, Mirror Mirror en Glamourista.

Ik ga beginnen met het showen van de nagellakjes! Want daar zit mijn favoriet van deze collectie bij!Mirror Mirror, En Vogue, Times Square At Midnight en Glamourista


01 Mirror Mirror


Mirror Mirror is een chroom achtig lakje in het zilver. Ik vond hem er eerst al wat standaard uitzien, maar kocht hem uiteindelijk toch. Eigenlijk heeft me dat niets opgeleverd, behalve jullie te kunnen vertellen dat dit geen fijne nagellak is. Hij is erg sheer, ik had vier laagjes nodig om hem een beetje dekkend te krijgen. Bij het tweede laagje aanbrengen begonnen er strepen in te ontstaan. Ik vind ‘em maar niks.

02 En Vogue


En Vogue is een erg donkerblauwe nagellak met blauwe shimmer erin. Heel mooi! Al is het niet iets waar ik er nog geen tien andere van had (oké, geen tien, wel een paar). Dat is niet zo erg want ik ben gek op blauwe nagellak en vooral met shimmer erin! Hij was ook makkelijk aan te brengen en dekte vrij goed, twee laagjes.

03 Times Square At Midnight


Times Square At Midnight heeft een donker paarse basis met een glitter/shimmer erin. En wat is die prachtig zeg! Rode, paarse, blauwe en gouden shimmer ^^ Toen ik dat spotte in de winkel was ik meteen verliefd! Toen ik hem thuis op deed al helemaal, hij lakte fijn en de shimmer is op nagels nog duidelijker dan in het potje. Bravo Catrice!! Dit is echt één van mijn favorieten nagellakjes!
Nog twee extra foto's omdat ie zo mooi is..Al die kleurtjes <3

04 Glamourista

Glamourista is een rode nagellak. De kleur neigt een beetje naar bordeaux rood. Het lakte fijn en had maar twee laagjes nodig. Ik vind hem niet heel bijzonder, maar het is toch een mooi rood lakje erbij :)

Ze kosten €2,49 per potje, lekker goedkoop! Afgezien van Mirror Mirror lakken ze prettig. En tja, Times Square After Midnight heeft mijn hart veroverd en dus ben ik erg enthousiast over deze collectie!

Liefs, Maud

2 reacties:

Nail-Gloss zei

Heel erg mooi! Vooral Times Square After Midnight

Maud zei

Jaa ik ben er gek op! Zo'n uniek kleurtje :D

Een reactie posten