zaterdag 27 november 2010

Catrice Allround Concealer

Toen ik hem voor het eerst had gekocht en ging proberen was ik verbaasd over de 'crèmerige' substantie, ik had poeder verwacht..
De groene is om over rode plekjes of pukkels te doen. Groen is op de kleurenschijf het tegenovergestelde van rood, hierdoor werkt groen het beste rood weg. Je moet erna wel nog iets anders van concealer of foundation over doen.
De roze is voor donkere plekken. Voornamelijk dus voor wallen onder de ogen, ik vind hem hier heel fijn als een basis voor mijn foundation.
De drie beige tinten zijn om oneffenheden te camoufleren, dit doen ze wel redelijk, al vind ik het toch nog altijd nodig om vervolgens foundation erover te doen.


Dit is hoe de groene tint werkt tegen rode plekjes en pukkels.


1. Mijn huid met helemaal niets erop. Je ziet op mijn kin wat rode vlekjes en pukkels onder mijn neus.
2. Hier zie je als je goed kijkt het groene spul zitten bij de pijltjes. Je kunt het aanbrengen met je vingers of met een concealer kwast, ik doe het met m'n vingers.
3. En dan hier met een van de beige tinten erover heen. Die onder m'n neus zie je nog wat een beetje zitten, maar minder opvallend dan eerst. Voor rode vlekjes zonder reliëf werkt ie fijner.

En hier nog de roze en beige onder mijn ogen.


1. Zonder make-up. Nee ook geen eyeliner, dat is m'n permanente make-up :) Mijn wallen vielen vanochtend nog wel mee, lekker kunnen uitslapen. Maar toch zie je wel een donkere rand.
2. Met de roze over mijn wal, het is ietsje gecamoufleerd, maar nog lang niet goed genoeg.
3. Met een van de beige tinten erover, stuk beter!
4. En helemaal opgemaakt, met foundation erover. Ik gebruik M.A.C. Studio Fix Fluid foundation.

Overall ben ik heel blij met dit concealer palette, voor de prijs van €2,79 is ie heel fijn. Hij is makkelijk aan te brengen en laat zich goed uitsmeren. Alle oneffenheden volledig doen verdwijnen doet ie niet, maar hij camoufleerd goed en als je er nog foundation over doet is wel bijna alles verdwenen ^^ Ik vind het echt een aanrader!

Liefs, Maud

6 reacties:

Tessa zei

Fijn pallet maar hij gaat super snel op! en er zitten te veel kleurtjes in die ik niet gebruik :) xx

Maud zei

Bij mij gaat ie een paar maanden mee, dat vind ik wel redelijk, maar gebruik er ook idd twee bijna niet.
xx

Nail-Gloss zei

Dit palette vind ik ook erg fijn;)

Leuk gedaan ook!

Maud zei

Dankjewel ^^

102914 zei

Die kende ik niet! Thanks for sharing, deze ga ik zéker aanschaffen :D

Maud zei

*Welcome* ^^ zeker doen!

Een reactie posten